Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny zazdroszczą wysokim kobietom

Polecane posty

Gość gość

Szczególnie latem to widać o czym świadczą tematy na kafe a nawet spojrzenia na ulicy i obgadywanie sama mam 165 żeby nie było ale nie jestem typem zazdrosnicy mam mnóstwo koleżanek wyższych i to takie petardy że nie można o nich przynajmniej jeśli chodzi o wygląd czegokolwiek złego powiedzieć. Jakoś nie widzę żeby wysokie zakładały tu tematy typu "niskie dziewczyny są okropne" " współczuję niskiego wzrostu albo popularnego niczym się nie wyrozniacie jesteście pospolite " nie widzę też tematów odnośnie kompleksów co do wzrostu a teraz jakiś wysyp atakujący wyższe kobiety. Czego wy nie rozumiecie ? Że nikt wam nóg nie doszyje? Jak jesteście takie zadowolone z tego jak wyglądacie to czemu obrażanie inne ? Jesteście tak tępe i jestem pewna że w towarzystwie "potraficie " być całkiem fajne ale to co macie w głowach i te k***iki w oczach jak widzicie piękna kobietę . ..tego nie da się ukryć dlatego jesteście samotne

Gość gość
Nie zazdroszczę i też nie widzę w nich czego złego, to jest trochę jak z niskimi niskie potrafią być masywne mieć xowate nogi a wyższe potrafią chodzić jak facet i mieć masywne nogi , wszystko zależy od proporcji . Nie obgaduje bo mnie inni nie obchodzą .

Gość gość
Melanie tramp wysoka i piękna ❤ ale są też brzydkie i wysokie faktem jest że wzrost nie ma nic do rzeczy ja mam 170 i lubię swój wzrost choć nie lubię swoich nóg bo właśnie mam masywne puchna mi szczególnie latem..a waże 53kg

Gość gość
Nie chodzi mi o to żeby ktoś teraz pisał że nie interesuje ich to i podawał przykłady kto niski i ładna ma figurę ( W stroju kąpielowym albo w bieliźnie a nie w ubraniach) np ta z sexu w wielkim mieście latynoska zapomniałam jak ma na imię a nie chce mi się sprawdzać . .ona super się ubiera ma od tego specjalistów ma też fajna urodę ale wpiszcie sobie w Google ja w stroju kąpielowym to jej figura jest naprawdę nieciekawa krótkie nogi masywne zero wciecie w talii taki klocek a aniołki z secret to są sex bomby i można tak wymieniać, bardziej chodzi mi o to że wysokim nie przychodzi do głowy żeby w ogóle takie tematy zakładać a niskie latem jadą po tych dlugonogich i nie widzę jakie są w tym wszystkim żałosne

Gość gość
Ja mam 168 popularny wzrost ale mam ciekawa figurę mam też przyjaciółkę która jest 5cm wyższa to nie jest dużo ale jej figurą zachwycają się bo jest po prostu zadbana ma piękne ciało z kolei kuzynka też 5cm wyższa ma piwny brzuch prawie wcale wciecia no i grube uda. Tak to już jest .

Gość gość
A daj sobie spokój ten kraj jest przeklęty tyle patologii co będziesz tłumaczyć biednym ludziom ? Oni zamiast wziąć się w garść to tylko obgaduja innych a jak masz kase to się puszczasz jak pracujesz za granica to jesteś nieudacznik choć skończyłaś studia znasz język obcy i dorobilas się mieszkania bez kredytu albo własnego biznesu a one dalej kierowniczki jeronimo czy jakis tandetnych sklepów w których rządzą młodymi studentkami heh

Gość gość
też jestem wysoka i koleżanki twierdziły, że z powodu wzrostu nigdy nie znajdziemy sobie chłopaka, a męża tym bardziej. To było jeszcze w liceum, dziewczyny od 165 do 180 wzrostu, a najwyższy kolega w klasie miał 170. Podobnie jak reszta chłopaków z naszego rocznika, śmieszne były próby poloneza i kolega zawsze niższy, mam 176. Koleżanki się myliły, wszystkie mamy mężów, partnerów, nie jest tak źle ☺ Doceniłam swój wzrost na koncertach. Z wysokimi kupujemy bilety na płytę stojącą, z niższymi miejsca siedzące ☺

Gość gość
17:50 dobre:D i jakie prawdziwe

Gość gość
Ja jestem niska mam 160 i szczerze nie lubię swojego wzrostu czuje się nijak mam problem ogolnie że spodniami wszystko wygląda jak na chłopcu muszę pilnować wagi żeby nie stać się kupą z kolei jak jestem szczupla to nie ma nic w tym kobiecego bo nie mam figury Rihanny czy Beyonce w końcu jestem polka nie stać mnie na operację, staram się zaakceptować to co mam ale póki co jestem sama i raczej nie jestem ciekawa ogólnie

Gość gość
wciecie w talii nie jest kobiece

Gość gość
Wcięcie w talii nie jest kobiece? ;) haha a co może męskie ?

Gość gość
masywne uda, brak wciecia w talii to oznaka kobiecości i seksapilu

Gość gość
wciecie w talii to mają nastolatki gdzie jeszcze dojrzewają

Gość gość
17;59 hahahaha chyba na głowę upadłas albo taki kanon panuje na twojej wiosce . Co lepsze myślę że to ty założyła ten temat o tym jak to rzekomo wysokie obrażają niskie jesteś tak c*****a że nic ci już nie pomoże;) ciao!

Gość gość
wciecie to mają dziewczyny i chłopcy w wieku dojrzewania

Gość gość
wciecie w talii to mają wychudzone szkapy bez kształtów gdzie jeszcze nie dojrzały

Gość gość
Przestań pisać to samo jako jedna osoba nikogo tym nie przekonasz grubasie;D pewnie dlatego kobiety ćwiczące taniec brzucha są taaakie odtracane pewnie przez to wciecie w talii hahahaha

Gość gość
Witam tu autorka tematu ja was proszę bez obrażania nie wiem o co tu się wyzywać. Olejcie te które obrażają choć myślę że to jedna i ta sama osoba . Muszę lecieć miłego dnia ;))

Gość gość
Nie obrażam za to że ktoś jest brzydki ale za to że ktoś jest głupi a w jego mniemaniu tylko wygląd się liczy więc tylko tu co zaboli choć nawet wyglądu nie ma ;) żyj marzeniami ja też lecę z moimi świeżo opalonymi z Włoch nóżkami :D moje ciało aż się prosi iść w objęcia mego faceta więc sejo nara lecimy na drineczka:)

Gość gość
jak ktoś ma kompleksy, nie ma kasy ani zainteresowań, nie ma sie jak dowartościować w pozytywny sposób to jakie tematy ma zakładać ? nic mądrego te krasnale małe bobki xD

Gość gość
gość dziś masywne uda, brak wciecia w talii to oznaka kobiecości i seksapilu w twojej chorej głowie :D