Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem z torunia

jest tu ktoś z wiochy bydgoszcz ??? nasz Toruń jest lepszy wiecie dlaczego ???

Polecane posty

Gość jestem z torunia

co z tego że bydgoszcz (brzydgoszcz) jest większa od Torunia bo brzydgoszcz ma 350 tysięcy mieszkańców a Toruń 202 tysiące mieszkańców wielkość miasta nie ma nic do rzeczy liczy sie to co sie w mieście znajduje ,,,

Gość jestem z torunia
bydgoszcz w przeciwieństwie do Torunia ma tylko jeden teatr ,a mniejszy Toruń ma 4 teatry i kilka grup teatralnych dowód Teatr im. Wilama Horzycy w Toruniu 4,775 opinii z Google Teatr, Toruń, Polska Teatr im. Wilama Horzycy w Toruniu – teatr dramatyczny, wojewódzka instytucja kultury, jeden z najstarszych i najbardziej znanych i utytułowanych teatrów w Polsce. Wikipedia Adres: Plac Teatralny 1, 87-100 Toruń, Polska Telefon: +48 56 622 50 21 ...

Gość jestem z torunia
oprócz teatru im wiliama horzycy mamy więcej teatrów a wasza dziura brzydgoszcz ma tylko jeden :D Teatr Baj Pomorski 4,7126 opinii z Google Teatr Baj Pomorski – teatr lalek założony w 1946 roku w Toruniu. Wikipedia Adres: Piernikarska 9, 87-100 Toruń, Polska Telefon: +48 56 652 24 24 Dostępny w terminie pon., 28 sie–wt., 29 sie za 31 USD ReklamySprawdź dostępność

Gość jestem z torunia
a to kolejny teatr Kujawsko-Pomorski Impresaryjny Teatr Muzyczny w Toruniu 4,410 opinii z Google Teatr, Toruń, Polska Kujawsko-Pomorski Impresaryjny Teatr Muzyczny – teatr muzyczny z siedzibą w Toruniu działający na terenie całego województwa. Jest najmłodszą instytucją kultury w Kujawsko-Pomorskiem. Wikipedia Adres: Żeglarska 8, 87-100 Toruń, Polska Telefon: +48 56 652 15 62 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy?

Gość jestem z torunia
Teatr Wiczy 5,02 opinie z Google Teatr, Toruń, Polska Teatr Wiczy – teatr alternatywny, istniejący od 11 listopada 1991 roku. Wikipedia Adres: Szymanowskiego 20/5, Toruń, Polska Telefon: +48 501 612 111 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy?

Gość jestem z torunia
a wy bydgoszczanie co z tego że jesteście więksi od Torunia skoro macie jeden teatr a duużo mniejszy Toruń ma ich aż 4 więc wielkość miasta nie ma nic do rzeczy

Gość jestem z torunia
Toruń w przeciwieństwie do waszej śmiesznej brzydgoszczy ma zabytki na liście Unesco ma znane w całej polsce radio maryja Ojca Rydzyka:D i Toruń odwiedza ponad 2 mln osób a brzydgoszczy prawie nikt i jesteśmy znani z pierników a wy ?? szkoda gadać :o

Gość jestem z torunia
i Toruński uniwersytet Mikołaja Kopernika jest jednym z 10 Najlepszych uniwersytetów w Polsce bo jest w pierwszej dziesiątce a wasza wiocha czym sie może pochwalić ???

Gość jestem z torunia
Niczym?

Gość jestem z torunia
Aha mamy w Toruniu ogród Zoobotaniczny mamy w Toruniu 7 linii tramwajowych a wy ile? :D u nas w Toruniu kręcono serial pielęgniarki... Jeszcze coś? Macie kompleksy i tyle w waszej dziurze nie ma nic :D

Gość jestem z torunia
bydgoszcz to dziura i zadoopie i tyle bydgoszcz to dziura i nic tego nie zmieni :D

Gość jestem z torunia
I co żal wam doope ściska?

Gość jestem z torunia
Pewnie tak :D

Gość Bydgoszcz jest i tak lepsza
W*********j wypierdzie :D

Gość Bydgoszcz jest i tak lepsza
Może i macie więcej teatrów i zabytków lepsze uczelnie i turystów ale to Bydgoszcz jest siedzibą wojewody ma Operę Nova ma lotnisko więc prowincją jest toruń co z tego że Toruń ma 4 teatry a Bydgoszcz tylko jeden czyli teatr Polski jak na razie, i nie mamy zabytków na liście UNESCO jak wy ale jesteśmy większym miastem a wy jesteście tym drugim i gorszym w województwie i Bydgoszcz ma Fordon :)

Gość jestem z torunia
No właśnie nic nie macie :P więc to my jesteśmy lepsi :D spierdalaj do twej wsi brzydgoszcz🖐️

Gość Makdunald
Lubie i Bydgoszcz i Toruń :)

Gość gość
Hej ja też

Gość gość
a co mnie tam teatry obchodza jak i tak nie chodze i mnie to wcale nie interesuje:D wole sport a jeszcze konkretniej motorsport - gokarty kartodrom bydgoszcz, zawisza bydgoszcz, zuzel polonia bydgoszcz

Gość jestem z torunia
16:06 ale mamy więcej teatrów to że cie to nie interesuje to znaczy że jesteś nic nie warty zaraz ci pokaże toruński sport ...

Gość jestem z torunia
16:06 a macie takie coś ??? Arena Toruń 4,6254 opinie z Google Obiekt sportowy, Toruń, Polska Arena Toruń – pełnowymiarowa, wielofunkcyjna hala widowiskowo-sportowa z podstawową funkcją lekkoatletyczną w Toruniu. Oficjalne otwarcie obiektu nastąpiło 10 sierpnia 2014 roku. Wikipedia Adres: Generała Józefa Bema 73-89, 87-100 Toruń Otwarcie: 2014 Godziny otwarcia: Dzisiaj otwarte · 06:00–22:00 Telefon: 56 665 00 00 Zaproponuj zmianę · Jesteś właścicielem tej firmy?

Gość jestem z torunia
a takie coś macie ??? Toruńska Orkiestra Symfoniczna 5,05 opinii z Google Muzycy, Toruń, Polska Adres: aleja Solidarności 1-3, 87-100 Toruń Godziny otwarcia: Teraz zamknięte Telefon: 56 622 88 05 Zaproponuj zmianę Opinie 5 opinii z Google

Gość jestem z torunia
po co sie wysilam przecież nie macie :D

Gość gość
Ja omijam te miasta pedzac czasem z ukochanego Krakowa do ukochanego Trojmiasta :)

Gość jestem z torunia
czemu w Toruniu sie nie zatrzymasz ???

Gość gość
bo tak 🖐️