Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ojciec mojego szefa rozmawiał z nim przez telefon słyszałam

Polecane posty

Gość gość

I powiedział coś w stylu "dajemy sobie radę, nie martw się". Więc mój szef jest na urlopie i ciągle martwi się praca. Widać że jego żonka nie potrafiła zapewnić mu tego że nie musi o tej pracy pamiętać... I ciesze się ze jego ojciec powiedział "dajemy" bo rzeczywiście teraz razem pracujemy.

Gość gość
Nie odpisujcie, to wariatka zakochana w swoim szefie, która nic nie robi tylko oczernia jego żonę, która pozbawiła męża pasji i jest, w oczach autorki, złem wcielonym. Teraz to ladaco, w przeciwieństwie do prawdziwie kochających żon, wymusiła na małżonku wspólne wczasy.

Gość gość
Łomatko:o

Gość gość
facet zrobiłby wielkie oczy gdyby przypadkiem wpadl na to kafe i zobaczył co sie tu o jego prywatnym zyciu wypisuje.... a on jeszcze tej psychopatce plac***ensję bo mysli ze ona pracuje...a tu taki szpieg i psychopatka jak z fatalnego zauroczenia ;/

Gość gość
Razem pracujecie, powiadasz? Jestes personelem pomocniczym, a nie razem pracujecie.

Gość gość
Pisząc "dajemy" nie miał na myśli ciebie i siebie tylko siebie i pracowników, którzy robią coś istotnego.

Gość gość
Poza tym, on nie martwi się pracą. Nie dzwonił do szefa tylko do ojca. Chciał się pochwalić, jak dobrze się bawi. O firmę spytał przy okazji. O ciebie nie pytał.

Gość gość
Sądze że się mylicie. On myślał o mnie jestem pewna.

http://totalfinanse.pl/ Najlepsza porównywarka finansowa. Porównaj i wybierz najlepszy kredyt hipoteczny, gotówkowy, kartę kredytową, lokatę, konto lub chwilówkę. Sprawnie, szybko i wygodnie znajdziesz najlepsze oferty kredytów i pożyczek dla siebie. Porównaj i oszczędzaj!http://totalfinanse.pl/ Najlepsza porównywarka finansowa. Porównaj i wybierz najlepszy kredyt hipoteczny, gotówkowy, kartę kredytową, lokatę, konto lub chwilówkę. Sprawnie, szybko i wygodnie znajdziesz najlepsze oferty kredytów i pożyczek dla siebie. Porównaj i oszczędzaj!

Gość gość
Pewnie myśli, bo żona powiedziała mu o tym, że nie spełniasz swoich obowiązków (witanie i żegnanie ludzi) i zastanawia się, jak cię zwolnić :D