Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jak przychodza do Was znajomi z dziecmi to kupujecie im cos?

Polecane posty

Gość gość

Jw Jak ja ide w gosci gdzie sa dzieci to zawsze cos kupuje drobnego ale czy jak do mnie przychodzi ktos z dziecmi to tez trzeba cos kupic? Dodam ze przychodza zobaczyc mojego synka wiec pewnie cos mu przyniosa.

Gość gość
Noo raczej czyms zdaloby sie ugiscic! Isc do kogos i jeszcze rzarcie im przynosic? Neee! No bez skrajnosci!

Gość gość
nie kupuję nic dzieciakom jak ktoś do mnie przychodzi...jak gdzieś idę gdzie są bachory to też nic nie kupuję...no chyba,że idę pierwszy raz zobaczyć dziecko

Gość gość
Nie, nie ma takiego zwyczaju w dodatku byłoby to dziwne - dzwoni do mnie koleżanka, że będzie z dzieckiem wieczorem a ja specjalnie pakuje się w autobus i jadę po zabawkę.

Gość gość
Na pewno nie powinnaś kupować żarcia dla bachorów. Jeśli wśród dzieci jest dziewczynka to kup jej spiralkę i test ciążowy na przyszłość jako prezent, a chłopakowi paczkę kondomów i przekaż, że jak się nie będą zabezpieczać to im się taki dzidziuś urodzi. Możesz też im przekazać, że sami się urodzili dzięki temu, że rodzice nie używali antykoncepcji.

Gość gość
Głupszego pytania nie widziałam tutaj.Jaki prezent?Robisz jedzenie,ciasta itd.Można kupić słodycze i pianki jak są u Was,a na koniec każdemu dziecku dać coś do domu np.Kinder Jajko i czekoladę :) No i swojemu też oczywiście

Gość gość
Nie, w takiej sytuacji nie szykowalam prezentu, skoro spodziewasz się dzieci to dobrze byłoby mieć coś slodkiego czy lody.