Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tak wiem głupie pytanie do tych co starają się bądź starały się o ciążę

Polecane posty

Gość gość

Pierwszy cykl zmstaran za mną z niepowodzeniem. Mam drugi cykl i dziś dni płodne. Jutro wypada mi owulacja. Dziś mam sluz przezroczusty ale się bardzo nie ciągnie. Stosunek był wczoraj czy kochać się też dzis czy lepiej odpuścić do jutra ? Czytałam ze najlepiej co 2 dni. Tak myślicie ?

Gość gość
Kochaj się kiedy masz ochotę, a nie wtedy kiedy trzeba.

Gość gość
Jak wawrzon stoi to możesz się nadziać, ale jak jest sflaczały to choćbyś go zaklinała to się nie nadziejesz. Jak piczka jest ciasna jak u młodej mewki to trzeba bardziej ciś, a jak purchawa jest stara i ma rozklapiuchę (rozjechaną afę) to wiadomo, że ****ańsko będzie słabe.

Gość gość
Co dwa dni

Gość Bukiet z rozmarynem
Poczekaj! My kochaliśmy się codziennie i okazało się, że plemniki się tak szybko nie regenerują (gin tak powiedział). Poza tym na usg okazało się, że mimo wyliczenia oraz testu owulacyjnego pęcherzyk pękał mi trochę później. Próbowaliśmy 9mcy i udało sie dopiero jak przestaliśmy się kochać codziennie :) aha, pozycja na pieska, łokcie przy ziemi, a po stosunku pupę nadal trzymamy w górze kilka minut - tak nam kazał lekarz :)

Gość gość
A w tym waszym seksie jest jeszcze miejsce na namiętność i spontaniczność czy to tylko mechaniczne robienie dzieciaka wtedy kiedy można i tylko w takiej pozycji w jakiej można?

Gość gość
Pozycja na pieska, łokcie nisko, tyłek do góry, przed stosunkiem nie zapomnij wymyć kupsztala a najlepiej jak strzelisz lewatywkę. Jak mąż pomyli dziury to przynajmniej będziesz miała masaż kiszki stolcowej gratis.