Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BongBong12

Sex ale coś jest nie tak

Polecane posty

Cześć, mam od dłuższego czasu problem z życiem seksualnym. Spotykam się z chłopakiem od roku i nasze życie seksualne jest aktywne. Kochamy się jak tylko przyjdzie nam ochota ale jeżeli chodzi o mnie to czasami dziwnie się czuję. Gdy tylko już dojdzie już między mną a moim chłopakiem do tej chwili powoli tracę już chęć na to, ale boję się powiedzieć o tym mojej miłości. Bywało, że pokłóciliśmy się gdy powiedziałam mu, żeby przestał bo zmęczona jestem albo żeby nie dotykał mnie w intymne miejsca bo mi się to nie podoba. Ale to nie tak, że nie podnieca mnie mój chłopak, kocham go i chcę z nim być szczęśliwa ale mam wątpliwości co do seksualności.

Gość gość
Widocznie go nie kochasz

Jak było na początku waszej znajomości ? Jak wyglądały wtedy seks i zbliżenia ? Też przechodziła Ci nagle ochota? Może jest to spowodowane obawami. Chociażby przed niechcianą ciąża, byciem "oziębłą" i nie spełniającą wymagań partnera. Może jakaś trauma z poprzedniego związku lub przekładanie pewnych zachowań 1 do 1 na podstawie nieprzyjemnych doświadczeń. Trudno zgadywać.

Na początku było trochę inaczej. Nasze zbliżenia były systematyczne, potem było ich coraz mniej. Gdy mieliśmy ochotę, choć bardziej czy ja miałam ochotę. Mój aktualny partner jest pierwszym, z którym współżyłam. Wcześniej nim go poznałam byłam długo sama. Nie obawiam się ciąży bo jestem na to przygotowana. A co do wymagań partnera, w tym coś może być. Bywają momenty, że naciska na mnie mimo, że daje dokładne znaki, że tego nie chce albo że mi się to nie podoba.

Gość gość
czyli czego pn chce? anala?