Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobieta z ktora sie spotykam ma tatuaz o nie

Polecane posty

Gość gość

fajna dziewczyna, madra, zrownowazona, wesola, zawsze smiala sie z tego co mowie i ja takze z tego co ona mowi. Taka z klasa wyksztalcenie scisle, dobrzer zarabia, ubrana elegancko jak dama. Codziennie do mnie pisze, nawet ja tak sie nie wkrecilem to ale od paru dni czuje ze jak kocham, a ona wczoraj mi pokazuje tatuaz. Moja mina od razu robi sie smutna ona to widzi. Caly czar prysl w jednej chwili. Juz stracila dla mnie caly urok. Ona pisala wczoraj pisze dzis czy moj tatuaz tak Cie urazil? Ja nie odpowiadam, ale to nie ma sensu nie akceptuje kobiet z tatuazami. Nie chce nawet jej pytac o jej przeszlosc seksualna bo na pewno sie rozczaruje. Mysle ze zakoncze to od razu dzisiaj i nie bede sie wkrecal w nia a potem cierpial. Mial ktos podobnie?

Gość gość
"Taka z klasa wyksztalcenie scisle, dobrzer zarabia, ubrana elegancko jak dama." - daj spokój, taka by nawet nie splunęła w twoją stronę :D :D :D

Gość gość
12 32 sam ma scisle wiec daruj sobie, pytam tylko czy ktos mial podobnie czy to przeszlo, bo jak dla mnie to od razu jest odpychajace

Gość gość
może i masz, ale nic z tego nie wynika :D

Gość gość
no dobra pytam o rady przeciez

Gość gość
Co ma do tego przeszłość seksualna? Boisz się, że ma tatuaż na błonie dziewiczej?

Gość gość
niektóre grupy przestępcze tatuują prostytutki

Gość gość
hahaha dobrze że k/ut/a/sa nie ma :P co ci chłopie tatuaż przeszkadza...

Gość gość
Prowo albo tuman.

Gość gość
Faktycznie odrażająca sprawa, dziewczyna ma rysunek na skórze, olaboga! Co ma tatuaz z przeszłością seksualną wspolnego? Autor z czasów komuny pochodzi, albo mamusia za dużo ostrzeżeń przed złymi kobietami do łebka nawpychała.

Gość gość
Najlepiej daj jej spokoj, nie marnuj jej czasu, niech znajdzie sobie prawdziwego mężczyznę.

Gość gość
Jestem gosciem z klasa i nie toleruje tatuazy! Nie obrazajcie mnie bo jestem gentelmenem i nie obrazam innych tylko ja sobie tatuazy nie zycze, ale jest to dla mnie bolesne bo juz sie zaczalem w nia wkrecac. Pewnie jakby mi go pokazala od razu to bym poszedl do domu i po sprawie, ale teraz to mnie boli i sie zle z tym czuje.

Gość gość
Obok gościa z klasą to ty nawet nie stałeś :) jesteś zwyczajnym chłoptasiem z uprzedzeniami.

Gość gość
"tylko ja sobie tatuaży nie życzę" już tupiesz nóżką? :D

Gość gość
ale wy jestescie ograniczeni, mozesz sobie miec tatuaz ale nikt z moich bliskich nie powinien miec a na pewno nie zona i matka dzieci

Gość gość
13:30 no nie wiem kto tu jest ograniczony, nikt nie ma prawa decydować o cudzym ciele - ciało matki twoich dzieci wciąż jest jej ciałem

Gość gość
Są osoby do których partner z tatuażem nie pasuje i koniec. Pierwsze wrażenie i po ptakach. Inaczej to wygląda gdy ludzie się kochają, wtedy wszystko jest dozwolone: i nadwaga, i łysienie i brak zębów. Jak spotykacie się z kimś po raz pierwszy czy drugi, to zawsze jest coś za i coś przeciw czy kontynuować. W tym przypadku dziewczyna z tatuażem nie jest do końca w typie autora i ma dylemat.

Gość gość
wlasnie dlatego nie chce nikogo z gory z tatuazem tym bardziej jako rodzic mam prawo decydowac o tym kim jest matka mocih dzeici to juz mezczyzni nie maja zadnych praw i wszystko co powie mezczyzna jest zle? i w umowie malzenskiej chcialbym ze jak kobieta zrobi sobie tatuaz to rozwod powinien byc z jej winy

Gość gość
13:40 dzięki za poprawę nastroju, prawie się kawą oplułem :D daj spokój tej lasce, coraz bardziej mi jej szkoda

Gość gość
hahaha

Gość gość
no widzisz mialam podobnie :) potkalam fajnego faceta, ale mial tatuaz i odpuscilam

Gość gość
jeju jakie nędzne prowo 0/10

Gość gość
jakie prowo? nikt z moich znajomych nie ma tatuazy. Wszyscy chodza w garniturach.

Gość gość
Ja Cię w pewnym sensie rozumiem,chociaż nie mam nic do tatuaży,mój brat ma całą rękę wytatuowana uważam że jego wybór,to sobie bym nie zrobiła,i mój mąż jest podobnego zdania,a w którym miejscu ona ma ten tatuaż???I jak wygląda??? Może jeśli dobrze wam się układa to może poprostu nie zwracaj na to uwagi.I tyle

Gość gość
Może nie prowo? Ja też nie lubię i nie akceptuję tatuaży. Wolno mi, jest swoboda wypowiedzi, wolność wyznania, i posiadania własnych poglądów.

Gość gość
Zafunduj jej eliminację tatuażu.

Gość gość
Albo po prostu bądź z nią szczery i powiedz jej że Ci to przeszkadza i nic z tego nie będzie,nawet gdyby usunęła to nie wygląda to później fajnie,wiem bo mój mąż usunął taki mały błąd młodości nodze

Gość gość
Wbije sobie do głowy, że praca wykształcenie, ubiór o niczym więcej nie świadczy. W dalszym ciągu może być koncertowym tumanem życiowym. Żadna kobieta z klasą nie zniszczy swojego ciała bo zna jego wartość.

Gość gość
Totalny ciemnogród! Jesteście ograniczeni ,pełni jakiś chorych uprzedzeń czy co? Posiadanie lub nie tatuaży o niczym nie świadczy !!! Może kiedyś tak ale dziś może być chwilowym kaprysem, sposobem na życie,chęcią wyróżnienia się i nie wiem czym tam jeszcze. Sama nie mam ale mój mąż ma! Nagle kilka lat temu zapragną mieć! On bez nałogów,na stanowisku,ojciec dorosłych dzieci . I co mam się rozwieść,robić awantury przez jakiś tam rysunek na skórze?!

Gość gość
madry z Ciebie gosc, zostaw takie cos z tatuazem moda na glupote szerzy sie nigdy bym sobie nie zrobil tatuaza w zyciu!