Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 30 lat.Szukam ciekawego chłopaka .Mieszkam w Kruszwìçy.

Polecane posty

Gość gość

może być starszy trochę.Na imię mam Sylwia.

Gość gość marek
Musi być z Kruszwicy?

Gość gość sylwia
Byłoby najlepiej

Gość szry
zdefiniuj pojecie "ciekawy chlopak"

Gość gość sylwia
Nie powinien być wulgarny.Powinien być mądry, dobrze ułożony.Lubię wysokich facetów.

Gość gość sylwia
Daj znać - Sylwetka.:))

Gość szry
nie wiedzialem ze wzrost jest jedna z form bycia ciekawym. to dopiero ciekawe:D i serio, "dobrze ulozony" brzmi troche jak "tresowany"... chyba wiem czego... kogo szukasz, ale powstrzymam sie od wulgaryzmow i nie powiem:)

Gość gość
Słowo pantoflarz jest wulgarne?

Gość gośćturystkacafe
ale jesteście pogięci ja też lubię ciekawych czyli wysokich i dobrze ułożonych,ciekawostka dobrze ułożyny czyli taki który miał siłę ułożyć sobie wszystko w główce samodzielnie :-)

Gość gość sylwia
Powstrzymał się od wulgaryzmów "szry" - jesteś dobrze ułożony.

Gość gość sylwia
Nie szukam pantoflarza.Szukam mądrego, zrównoważonego -mężczyzny szukam.Nie gówniarza.

Gość szry
gośćturystkacafe dziś smiem twierdzic, ze troche nie o te glowke chodzi, ani tez o te druga, bardziej o cos ,przez co czesto tracicie Wy, kobiety, glowe:) podpowiedz: zawialoby 100% szowinizmem gość sylwia dziś nie chcesz slyszec jak bardzo nieulozony jestem kiedy walne sie mlotkiem w palec:D gość dziś nie pantoflarz... ale tez na "p"

Gość gość sylwia
Nie ma nikogo.Trudno.Żałuj.Idę spać.Hej !

Gość gośćturystkacafe
szry ty to lubisz sobie pogadać poanalizować pewnie też poplotkować jak baba :-)

Gość szry
cos zlego jest w analizie? taaaak, wiem ze mam "wodolejacy" styl wypowiedzi... peszek

Gość gość
nie ma nikogo kto chce być dojony przez księżniczke, mądre chłopy wyczuwają taką na kilometr

Gość gośćt
nie szry,nic złego ,też mam analityczny umysł ,tylko możesz być odebrany jako złośliwiec i dostać to samo :-) nie masz wodolejącego, a ja już jestem taka stara :-) że raczej nie dałoby rady stracić głowy nawet dla takiego typa którego tu przytoczyłeś z tym czymś:-) a z takim to pewnie i tak tylko się pokłócę i tyle by było

Gość Mat01
jestem z okolic Kruszwicy mam 29 lat "ułożony" jeśli jesteś zainteresowana to napisz.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec gdzie znajdziesz przyszłego męża i w jakich okolicznosciach sie zapoznacie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna, jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Może być żonaty?

Gość gość sylwia
Żona ci mnie nie interesują. Mat01 - z okolic to znaczy? Gdzie mam napisać? Do kogo? Robicie sobie żarty, a ja na poważnie chcę kogoś poznać.

Gość gość sylwia
Odpowiadam "szry" - wzrost jest jedną z form bycia ciekawym.Nie cierpię kurdupli.Mają kompleksy , są wredni i mściwi.Facet to musi być FACET , a nie jakiś złośliwy zakompleksiony pokurcz. No więc : Ciekawy.

Gość szry
gośćt dziś mnie juz chyba nie zalezy czy bedzie mnie mial ktos za zlosliwego czy nie. Ale dzieki za pokazanie mozliwego mechanizmu... to troche wyjasnia:D gość sylwia dziś to moje prywatne, podkreslam prywatne zdanie: jesli masz ponizej 160 cm, to ta swoja generalizujaca i gargantuicznie negatywna ocena tylko opisujesz siebie, przenoszac wlasne wady na "gorsza" czesc populacji - facetow. Z drugiej strony czy w kruszwicy same lokietki mieszkaja, ze bylas w stanie poznac "kurdupli" az tylu? no przynajmniej z setke, zeby nie miec najmniejszych watpliwosci. swoja droga ciekawi mierzenie cech charakteru wartosciami stricte fizycznymi. moze zaloz nowy kierunek psychologiczny/zostan jakims guru sekty

Gość gość sylwia
Szry?!! No, no - tak się domyślałam i prowokacja się powiodła.Jesteś zarozumiały i chwilami arogancki - gargantuicznie niskiego wzrostu...:) ;)) ;))??????? Wydaje Ci się, że nadrabiasz (wodolejący styl ) erudycją i intelektem, a to tak po prostu zwykła ściema dla plebsu .Stąd oceniam, że masz zdecydowanie większe szanse na bycie guru dla specyficznie dorodnej sekty.Poczuj tę moc. Nie będę Ci robić konkurencji.Nie śmiem. W Kruszwicy kurduple obrodziły.Mam przesyt.

Gość szry
gość sylwia dziś jak juz chcesz sie przyczepic do tego co pisze, to przynajmniej cytuj porzadnie, inaczej wychodzisz na niedoleznie myslaca. co jest po prostu dostrzegalne golym okiem - fakt. Specjalnie zaznaczam, ze moja wypowiedz jest PRYWATNYM ZADNIEM/opinia/etc. z tego prostego powodu... ze moge sie mylic. kazdy MYSLACY i INTELIGETNY czlowiek odpowiednia argumentacja bylby mnie w stanie z bledu wyprowadzic. Ujme to tak: arbitralnie ("wydaje Ci sie", a nie "wydaje mi sie, "jestes.." taki a taki) przypinasz mi jakas latke, bez fantazji zreszta odwracajac kota ogonem - stosujac Twoja terminologie jak typowy kurd**el. nadal nie wiem czy masz mniej niz te 160 cm wzrostu, ale Twoje zachowanie mocno na to wskazuje. obrodzilo lokietkami? wspolczulbym, gdyby nie poprzedzajaca to msciwa nawalnica. nie martw sie, nie mam zamiaru sie z Toba wiecej strzepic po proznicy, zegnam, oby do nieprzeczytania.

Gość Mat01
20km od Kruszwicy mieszkam z chęcią się z Tobą spotkam mój adres email wztm@wp.pl

Gość gość
Szukaj mężczyzny, a nie chłopaka.

Gość Mostecki
gość sylwia, jestem z Ina, pracuję w Kruszwicy w jednym z dwóch dużych zakładów:) 37 lat

Gość gość sylwia
Chcę poznać kogoś trochę starszego niż ja sama .Przepraszam Cię "Mat01". Dzięki za propozycję.☺

Gość gość sylwia
Może napisz coś więcej o sobie Mostecki ? To Twoje nazwisko? A imię?-:)