Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mowicie ze niby nie ma dziewic

Polecane posty

Gość gość

sama jestem dziewica w wieku 25 lat. Mam 4 kolezanki co do ktorych jestem pewna ze tez sa dziewicami w podobnym wieku. Nie sa to osoby religijne, ale raczej zrownowazone emocjonalnie i dobrze wyksztalcone. Na pewno nie zadaja sie z ludzmi o slabej kulturze osobistej i generalnie te kafeteryjne klotnie zaburzaja spoleczny wizerunek dziewic i ogolnie zycia seksualnego innych ludzi.

Gość gość
Składam gratulacje, pisali o tym na onecie ?

Gość gość
Nie spotykam dziewic juz w wieku 18 traca cnote patologia jednym slowym

Gość gość
Ja mam blisko 30 miałem 3 dziewczyny i pozostałem czysty wierny katechizmowi, mam koleżankę bardzo wierząca ze wschodu, codziennie w kościele choćby się tylko pomodlić ma 25 i mam nadzieje że jest czysta, mimo iż słyszałem ze nocami czasami imprezuje

Gość gość
Bo faktycznie nie ma wszystkie się puszczają w każdym ze związku

Gość gość
Ciekawe skąd wiedzą kto jest dziewicą a kto nie? Mają jakiś nieinwazyny wykrywacz błony dzialajacy na odległość?

Gość gość
Ja mam 20 lat i jestem dziewica i szczerze gownie mnie to obchodZi, jesli mam zostac stara panna, to trudno :)

Gość gość
Bo faktycznie nie ma wszystkie się puszczają w każdym ze związku xxxxx już jedna dziewica ci napisała ze jest nią a ty dalej swoje.... :)

Gość gość
jestem pewna ze one sa dziewicami bo o tym rozmawialismy

Gość gość
chyba "rozmawiałyśmy"

Gość gość
Moim zdaniem to tylko propaganda! Ludzie bardzo często zmyślają że uprawiali kiedykolwiek seks aby nie wyjść na ciotę!, widzę to po ich zachowaniu po ich mówię po ich gestach! Myślę że prawiczków i dziewic w wieku 22-30 jest około 30% ciągle! Wcale nie jest łatwo gadać z płcią przeciwną ludziom i to najczęściej kosza dostają a co dopiero uprawiać seks! Wprowadzić ustawę na badanie wariografem tej kwestii zobaczycie że mam rację!