Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak powiedzieć facetowi ze nie mam zamiaru sie z nim całować?

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie go uwielbiam ale nie chce wyjsc na jakas przymulona dziewice,jestem rozrywkowa i dlatego się mną zainteresował..nie lubi nudziar. I boję się jak zareaguje. Chciałabym z nim być ale mam jakiś dystans w sobie względem NIEGO dlatego że prowadził bujne życie seksualne i zdradzal dziewczyny ,byl z "nudziarami" i wiem ze nie był bardzo zakochany w nich ,więc mam nadzieję że mnie nie będzie zdradzal.. gdybym była spokojna to już dawno bym odpuściła ale moze w koncu dostanie co chce (szalony charakter) i się ogarnie... tyle ze nie potrafię go pocalowac, jak wyobraze sobie ilu dziewczynom lizal c*****. juz nie mowiac o seksie ale o tym jeszcze nie myślę bo to dopiero 2tygodnie... może mu powiem ze jestem wierzaca I poza buziakiem sporadycznym nie ma na co liczyc ?

Gość gość
Ile masz lat? Musisz być bardzo młoda skoro wierzysz w to, że zdradzał byłe, bo były nudziarami, zdradzę Ci sekret. Ten typ TAK MA, zawsze będzie zdradzał, prędzej, czy później Ty też nie będziesz taka fajna nowa, pozna Cię na wylot, znudzisz mu się i zacznie Cię zdradzać. Uciekaj póki możesz.