Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Skąd wy macie tyle siły, energii, optymizmu w sobie ? bo ja czuję się na 90 lat

Polecane posty

Gość gość

badania wszystkie robiłam, tarczycę badałam, w wynikach bliżej mi do nadczynności niż do niedoczynnosci po prostu nic mi się nie chce, nie mam żadnych ambicji jak dawniej, robię to co muszę, tak strasznie mnie wszystko boli ... mięśnie, czesto głowa, ziewam, aż mi ręce mdleją, wracam rowerem z zakupami w koszyku i ziewam, mam wrazenie że się przewróce zaraz... a wy caly tydzien do roboty, dziś idziecie się lansowac, imprezowac, jutro do kosciola, gęba wam się nie zamyka, drzecie ryje non stop , ciągle się bzykacie, no skąd wy macie tyle siły na to wszystki ? ja dziś chce się porządnie wyspac po 5 dniach pracy, odpoczne w lawendowej kapieli a potem do łozeczka i spac min 10 godzin

Gość gość
10h to dla mnie za długo, wtedy czuję się właśnie na 90 lat. Tydzień w trasie i spanie po max 8h jakoś nie pozbawiło mnie energii

Gość gośćonaa
Zrób badanie na boreliozę jeśli nie robiłaś .Ja czułam się identycznie jak Ty , wyniki miałam dobre a ja podałam na pysk .

Gość gość
mam 5 lat anemie mg kiepski ale nie mam czasu na hematologa

Gość gość
Przez pięć lat nie znalazłaś czasu na leczenie , mając anemię ? To ja już nie nie powiem , brak słów..

Gość gość
a co mi to k****a da, mysle ze od dziecka ja mam, mam hemoglobine w normie, zelazo takie se. ferrytyne ponizej normy bo 7,00 a jest od 12-120,00. powiedz mi jaki lekarz rodzinny patrzy na ferrytyne? oni mowi o hemoglobina w normie zelazo tez, nie ma podstaw nawet do zlecenia mi badan ferrytny! SAMA ze swej kasy badam ferrytyne transferryne tibc uibc b12. 240 zl, co ja sram pieniedzmi> co mi powie hematolog nowego? ze mam zelazo lykac, bo ktorym mam bol brzucha i zatwardzenia. ze mam kawy nie pic? nie umiem przestac pic kawy, miesa tez nie lubie.