Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sukienka na wesele doradzcie

Polecane posty

Gość gość
Za strojna taka bardziej na bankiet ale kolor jakiś taki do kroju sukienki dziwny. Nie lepsza prosta? Zwykła koktajlowa?

Gość gość
No właśnie nie wiem jaką kupić nie wiem co sie nosi bo dawno ne weselu nie byłam. W sklepach wszystko na jedno kopyto ech.

Gość gość
Może być.

Gość gość
przeciez gdyby była biała to by spokojnie mogla ujść za suknie ślubną

Gość Ja_Dyzio
moim zdaniem sukienka bardzo piękna, masz świetny gust , może być problem aby dla faceta do pary dobrać kolor koszuli odpowiedni w tym kolorze RAL i odpowiedni krawat ale zapewne dasz sobie radę z tym problemem , natomiast odnośnie tak zwanego 'trzymania się sukienki' , wybacz, nie znam się na tych 'trzymaniach sukienki' ale jak widzę, sukienkę na górze 'utrzymują' same tzytzki i to bywa ryzykowne jak twierdzą kobiety , które znam , większość kobiet , które komentowały wygląd sukienek uważa, że lepiej jest wskoczyć w sukienkę z 'paskami' na plecach aby sukienka się nie zsunęła samoistnie a wtedy , jak opowiadają kobiety można bezpiecznie na weselu się bawić nawet bez majtek pod sukienką

Gość gość
Jasna podoba mi sie bardziej.

Gość gość
Bardzo ładna.

Gość gość
jak dla mnie zbyt balowa

Gość gość
Sukienka piękna ale zdecydowanie zbyt balowa, nie będziesz ubrana stosownie do okoliczność jeśli ja założysz. Wejdź na stronę asos, kategoria dresses i podkategoria dresses for weddings jeśli nie wiesz w co wypada się ubrać na wesele.

Gość gość
Taka jakaś teatralna, albo jak na czerwony dywan. Przesadzona. Jeśli jesteś szczupła, polecam sukienki przed kolano, rozkloszowane. Ja sobie kupiłam taką z tiulem, szarość i pudrowy róż i super się w niej czułam na weselu. Ładne też są sukienki cale dopasowane, takie ołówkowe, kawałek za kolano, z wycięciem na spódnicy i rękawy właśnie tak jak przy tej twojej, opadające na ramiona.

Gość zyczliwadjdd983
dziewczyny maja rację,przycmisz pania mlodą,Jest zbyt balowa,satyna,koronka,tren i klosz?za duzo udziwnien. Granatowa jest TYLKo i wyłącnzie na elegancki bal karnawałowy lub wystrojnego sylwestra.:) a TA łososiowa..hmm,Kolor?Modny w PRLU.Moja mama miala 20 lat temu takie pizamy lososiowe,w szpitalach byly tylko takie przescieradła lososiowe i stare pierzyny.KOlor bardzo nietwarzowy.Moja babcia ma takie obrusy.Kolor niemodny.Trudno dobrac dodatki.

Gość gość
https://www.google.pl/search?q=hm+sukienka&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiviefl6sLVAhXGJcAKHVsECisQ_AUICigB&biw=1366&bih=662#imgrc=llWAdZdlrysvbM: a taka?nie jestem autorką ale tez szukam kiecy na wesele