Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Miseczka Be

Czy po ciazy zmalaly Wam piersi

Polecane posty

Gość Miseczka Be

Hej. Przed ciążą miałam małe piersi, miseczkę 75B a teraz, w ciazy, w koncu moge sie cieszyć fajnymi piersiami. Czy jest szansa, że po ciąży i karmieniu (zmierzam karmić jak najdłużej) moje piersi nie zmaleją ale zostaną większe niż przed ciążą? Jak było u Was?

Gość gość
Troche zmalaly ale i tak mam wielkie. Z D przed pierwsza ciaza dobilam do G w ciazy, spadly do F. W drugiej ciazy urosly do I, teraz sa G poki co. O dziwo wygladaja spoko bo mam pelne, choc nie sa juz uniesione ladnie jak kiedys. Ale w staniku wygladaja imponujaco.

Gość gość
Ja mam po karmieniu mniejsze niż przed ciążą... miałam C a teraz B... jestem załamana

Gość gość
Ja z 65D dojechałam kolejnymi ciążami do 65K. Jak pokazałam córce 14 letniej zachomikowany stanik ślubny z triumpha, to nie mogła uwierzyć. Swoją drogą - kupowany w 1999, pioruńsko drogi, ale do tej pory nie zżółkł. Teraz już Triumph takich nie robi

Gość gość
Ja karmiłam piersią tylko 3 tygodnie, a i tak piersi po ciąży mi bardzo zmalały. Przed ciążą miałam C, teraz 8 miesięcy po porodzie mam małe B... Nie wiem skąd to wynika, bo wagę mam taką samą jak przed ciążą (55 kg)

Gość gość
Nie zmalały, ale zrobiły się dwa flaki.

Gość gość
A sa bardziej oklaple?

Gość gość
Nie, miałam malutkie (65DD), po ciąży mam miseczkę większe (co jednak oznacza, że dalej małe). Tylko są "inne", bardziej miekkie w dotyku.

Gość gość
rozmiar jest dokładnie ten sam, były i sa małe - 70E ale jak ktoś wyżej napisał zmieniła się "konsystencja" co się przekłada na dopasowanie staników (dla mnie na plus, bo przed ciążą cała masa modeli typ balkonetka nie pasowała, a teraz mogę szaleć bo ten model to jednak z 60% produkcji...)

Gość gość
Maleją zdecydowanie.

Gość gość
Moje zmalały, o ok. rozmiar, a też nie miałam dużych przed ciążą (75F mniej więcej).

Gość gość
dziewczyny co wy wypisujecie? rozmiar e,f.. to nie sa male piersi, male to jest rozmiar a i b, srednie to c, a od d zaczyna sie mowic o duzych... wracajac do tematu przed ciaza mialam c, w ciazy dobilam do f (i byly -jak dla mnie - ogromne) po odstawieniu od piersi wrocilo mi c, z czego sie ciesze :-)

Gość gość
gość dziś Nic nie "wypisujemy", po prostu te, które piszą, że mają 65DD czy 75E i niewielki biust mają dobrze dobrane staniki, w przeciwieństwie do całej reszty operującej samymi literkami (kto ma pojęcie o doborze biustonoszy, ten wie, że litera nic nie znaczy bez owodu, miseczka 80B jest sporo większa niż 65D np.) Proszę, pooglądaj sobie jak wyglądają różne rozmiary przy prawidłowo dobranych stanikach, a potem idź do brafitterki: www.stanikomania.blox.pl/2008/07/Alfabet-8222Stanikomanii8221.html

Gość gość
Ja miałam 80B teraz mam 85E

Gość gość
gość dziś "nie znam się, ale się wypowiem"??? :D

Gość gość
Ja mam miseczkę większą, ale piersi mniej jędrne po skończonych karmieniach dwójki dzieci.

Gość gość
gość dziś Ech, tyle się trąbi w internecie, w tv, nawet w plotkarskich gazetkach nieraz, tyle jest już sklepów z brafittingiem, a jak widać znajomość podstaw doboru bielizny dalej leży i kwiczy :o

Gość gość
Pytanie dotyczy tego czy piersi urosły, zmalały czy wróciły do starej wielkości bez względu na nazewnictwo ;)

Gość gość
U mnie piersi wróciły do rozmiaru sprzed ciąży czyli 80F, przy pigułkach anty powiększyły się do rozmiaru 80G. Nie karmiłam piersią więc nie straciły jędrności.

Gość gość
gość wczoraj tyle, że to "nazewnictwo" determinuje wszystko :P Jeśli ja przed ciążą miałam 70E a po ciąży mam 75D to znaczy, że biust mi zmalał? Figa, został taki sam, tylko pod biustem mam większą oponkę...

Gość gość
No wlasnie zmalał:) i to podwójnie bo masz mniejszą miseczkę a większe cielsko które jeszcze go optycznie zmniejsza :)