Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak mam to zrozumieć ? ? ?

Polecane posty

Gość gość

Cześć bardzo prosiłbym o poradę w danej sytuacji, a więc spotykam się z dziewczyną 3 miesiące i ona od samego początku wie że jestem nią zainteresowany w czym problem i rzecz wyznałem jej po miesiącu miłość (mój błąd za szybko) ona na to że zostańmy przyjaciółmi a ja zerwałem kontakt bo nie potrafiłem być jej przyjacielem. Po kilku dniach ona zaczęła się odzywać, że chce się spotkać bo nie potrafi tego zrozumieć że nie mamy kontaktu. Więc doszło do tego spotkania i ona tak jakby zaczęła się mną interesować całowaliśmy się przytulaliśmy. Po tym spotkaniu zaczęła cały czas pisać a ja dostałem propozycje krótkiego wyjazdu zagranicę i pojechałem na 3 tygodnie, ona tęskniła rozmawialiśmy co kilka dni długo przez telefon ona zaczęła mi się zwierzać że rozmawia z przyjaciółką z mamą na mój temat i jak wróciłem od razu się spotkaliśmy. Spotkanie przebiegło super przytulania pocałunki ja wyznałem jej że chce związku ona milczała przez kilkanaście minut i do końca spotkania nie usłyszałem żadnej odpowiedzi. Co mam zrobić, jak to rozumieć bo sam już nie wiem, bo widać to zainteresowanie z jej strony ? Dodam jeszcze że ona rozstała się z facetem 4 miesiące temu.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować