Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy w szkołach waszych dzieci jest zakaz wejścia z wózkiem dziecięcym?

Polecane posty

Gość gość

Córcia idzie do zerówki przyszkolnej, przy wejściu jest wielki znak z napisem "zakaz wjazdu z wózkiem" w listopadzie rodzę i będę odbierać córkę z niemowlakiem, nie wyobrażam sobie zostawiać wózka na zewnątrz gdzie nie ma nawet zadaszenia. Czy orientuje się ktoś czy taki zakaz jest zgodny z prawem?

Gość gość
U nas jest, sprzątaczka pilnuje. Nie wiem czy to zgodne z prawem, ale raczej nie.

Gość gość
U nas w przedszkolu też jest zakaz wjeżdżania wózkami . Można wózki zostawić przed wejściem albo w holu . Ja urodziłam drugie dziecko w lutym i musiałam wyjmować niemowlaka wózka żeby odebrać starsze dziecko z sali .

Gość gość
U nas nie ma takiego zakazu, nie rozumiem dlaczego tak jest?

Gość gość
O kurde. Moze to jakies zasady bezpieczenstwa albo higieniczne. Nie wiem ale dla mam utrudnienie jak nie wiem co. Ja bym prosila sprzataczke zeby mi odebierala bo nie mam jak wejsc.

Gość gość
U mnie też jest zakaz.

Gość gość
Ja bym nie przestrzegała takiego "zakazu"

Gość gość
U nas tez byl ten zakaz. Chodzilo o to ze wozki zbieraja brud na oponach i potem podloga jest brudna. Rzecz mogla tyczyc sie zimy, ale zakaz wisial caly rok. Co nie zmienilo fsktu ze zima rodzicie i tak bloto nosili na butach. Wiec wozek jeden w te czy w te jaka roznice robil? Zadna. Rodzice sie wyklocili i zakaz zostal zdjety. Ktos durny go wymyslil.

Gość gość
"Jak noworodek śpi w wózku to bez znaczenia. Wyciag go pani i idź po dziecko" Tak mi powiedziała sprzątaczka w szkole, w miejscu prorodzinnym.

Gość gość
Zrobiłabym awanturę na zebraniu, a nie należę do osób konfliktowych i zaczepnych. To jawna dyskryminacja. Rozumiem, że błoto itd ale przecież nikt nie jeździ wózkiem po całej szkole, tylko co najwyżej wjedzie do szatni. Nie przestrzegałabym takiego zakazu i mogliby mnie pocałować w zad.

Gość gość
Napewno nie zgodne z prawem.

Gość gość
U nas nie ma zakazu ale i tak nie ma podjazdu, więc trzeba brać dziecko na ręce.

Gość gość
gość dziś czyli konkretnie z jakimi paragrafami?

Gość gość
Dyskryminacja!!!