Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomocy! Gdzie kupić farbę do włosów Garnier Nutrisse?

Polecane posty

Gość gość

Od 5 lat farbuje włosy tą farbą nr100. Zawsze kupowałam ją w rossmanie, niestety już jej nie ma... Na stronie Garniera też nie mogę jej znaleźć żeby zamówić. Wie ktoś gdzie jeszcze można było kupić tą farbę? W naturze nie ma. Może bym jeszcze zdołała ją dorwać. Nie chcę teraz eksperymentować z innymi farbami, ta była sprawdzona.

Gość gość
Jesten w takiej samej sytuacji. Zastanawiałan się czy nie zmienili szaty graficznej i nazwy.

Gość gośLeoć
W Niemczech jest normalnie do kupienia w Rossmanie, żałuję że jadąc do domu nie kupiłam, ale przecież u nas zawsze była. Teraz musze chodzić z odrostem!!! Myślę, że wiem gdzie jest przyczyna braku u nas tej farby. Będąc w Niemczech farba ta kosztuje 2.15 Euro, w promocji mozna kupić za niecałe 2, a u nas płaciłam powyżej 20 zł za opakowanie. Polak zawsze dostaje po ......!

Gość gość
Czyli co, po prostu już nie będzie w Polsce tej farby? Nigdzie jej nie ma kompletnie. Załamana jestem. Ostatnio w dziwo była w biedronce, wypatrzylam w gazetce. Niestety już jej nie było. Kupiłam inna farbę też z Garniera, niby rozjaśnia do 4 tonów jak tamta nutrisse, ale kolor wyszedł mi bardziej rudy. Załamka. Niby kosztowała 27zl ale za to miałam ładny blind kolor.