Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Monnnnn8889

Szantażuje mnie znajomy

Polecane posty

Gość Monnnnn8889

Witam. Nazywam sie Monika mam 24 lata,od dłuższego czasu mam problem z moim znajomym. Zaczęło się już z jakiś miesiąc temu,kiedy zaczął do mnie wypisywać po nocach pod wpływem %.Prosilam i zwracałam mu uwagi aby tego nie robil ze wzgledu na to,że w nocy śpię i jako prscujacy człowiek chcę się wyspać do pracy. Raz zrozumiał było ok,sytuacja sie powtorzyla i przestałam kontaktować sie z Ta osoba. W ramach przeprosin wyslal mi anonimowo kwiaty do domu i zaczelo sie piekło.... Myslalam ze kwiaty dostalam od chlopaka z ktorym zaczelam sie spotykać od niedawna a tu suprise... Kwiatki od Tomka. Nie dosc ze poklocilam sie z moim lubym to koles nie przestawal i zaczal mnie nachodzic w pracy. (O ile mozna tak to nazwac-blakanie sie po sklepie i obserwowanie mojej osoby)Nadal nie odzywalam sie do kolesia i nie regowalam na smsy. Pewnego dnia zauważylismy ze znajomymi ze nad sledzi. Kumple podeszli do niego i kulturalnie poprosili aby dal mi swiety spokój,po czym odszedl i napisal do mnie ze tak tego nie zostawi. Dodal ze cala ich rozmowe ma nagrana na tel gdzie słychać grozby z ust moich znajomych i ze idzie z tym na policje. Od tygodnia mnje szantażuje, smsy typu :"bylem u kumpli na komisariacie,spisalismy ala protokół o ostatnim zajsciu", "Moniu prosze zalatwmy to po dobroci,wytlumacz mi o co Ci chodzi i rozejdziemy sie w zgodzie","Czesc jest sprawa, potrzebuje danych osobowych Twoich znajomych, ktorzy mi grozili,w najgorszym wypadku bede zmuszony podac Twoje dane osobowe." itp itd .... Smsow dostaje pelno. Nie odpisuje i nie reaguje. Pytanie co zrobic w tej stytuacji??Mozna slrawdzic na komendzie czy ten psychol faktycznie zlozyl na mnie donos???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować