Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toja1212

Czy to Matka czy to Przyjaciólka?

Polecane posty

Gość Toja1212

Jakie relacje macie ze swoimi mamami? Jestem po 30stce, moja mama po 60tce, zawsze miałyśmy przyjacielskie relacje, dużo sobie mówiłyśmy, zwierzałyśmy się sobie. Moja mama rozeszła się z moim ojcem jak miałam 10 lat, wtedy stałam się powierniczką mamy. To było fajne jak przychodziły do mnie koleżanki, a ona nam doradzała w co mamy się ubrać, mogłyśmy z nią pogadać o chłopakach, pożartować itp., wszystkie koleżanki zazdrościły mi mojej Mamy. Teraz gdy jestem dorosła i mam swoje dzieci, wolałabym żeby moja mama była dla mnie mamą, a dla moich dzieci babcią, ale ona chce wciąż być zabawna, rozrywkowa, modnie się ubierać. Przy dzieciach opowiada kawały, które niekoniecznie są dla nich, opowiada jak tam na imprezie kiedyś się upiła. Jak rozmawiam z nią to często używa słów, które używa dzisiejsza młodzież, zaczyna mnie to denerwować. Chcę mieć MAMĘ a nie koleżankę. Chce żeby mnie wysłuchała, powiedziała coś mądrego, pocieszyła, przytuliła, uśmiechnęła się. Nie potrafię jej o tym powiedzieć, bo boję się, że ją zranię, bo mi wstyd i sama nie wiem co jeszcze. Moja mama ma wrażenie, że jest ciągle młoda i wydaje jej się, że jeszcze jej wszystko wypada. Czy Wy też tak macie???

Gość gość
Nikt nie odpisuje, chyba wszyscy są szczęśliwymi dziećmi swoich szczęśliwych rodziców>