Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Według mnie takie będą efekty 500 plus

Polecane posty

Gość gość

Efekty te pojawią się za około 20 lat. - wzrost prostytucji - wzrost gwałcicieli - wzrost ilości facetów nieszanujących kobiety. A dlaczego? Dlatego, że 500 plus napędza patologiczne związki do rozmnażania się. Te dzieci spotęgują patologię swoich rodziców.

Gość gość
Moim zdaniem to napedzanie patologii do rozmnazania przez 500 plus to bzdura totalna. Dotychczas rzeczona patologia raczej sie nie przejmowala antykoncepcja i kontrola urodzen, wiec nic tu sie nie zmieni.

Gość gość
Efekt będzie taki że PIS przegra.

Gość gość
Zesra a nie PiS przegra.

Gość gość
Poparcie rośnie, jak tak będzie nadal to w nieodległej przyszłości niedorozwoje zwolennicy złodziei i malwersantów będą chodzili kanałami ze strachu :-D

Gość gość
...zawsze będą mogli wyjechać i zgłosić się do szkopów i ruskich o renty za zasługi ;-) ...żeby się nie zdziwili jak im te cepy się odwdzięczą

Gość gość
PIS przegra z prostej sprawy. Dzieli Polaków i ci którzy się dachami szczerze ich mają już dosyć. Ja np głosowałem na PIS na złość Po ale w najbliższych wyborach znowu zagłosuje na PO bo Polska nie wytrzyma 8 lat rządów idiotow. A sprawa druga to taka że powstanie druga partia na prawicy, być może pod przywództwem prezydenta. Taki PIS ale bez obciachu, a oni już samodzielnej większości na pewno nie zdobędą. No i jest jeszcze opcja atomowa. Zabiorą nam fundusze europejskie a wtedy to czym ktoś biedniejszy tym bardziej dostanie po d***e.

Gość gość
Znów zagłosuje na po, ja pier/dolę, a czym to po sobie zasłużyło na twój głos? :-D ...cepie! Wytłumacz to proszę, jesteś złodziejem, okradałeś emerytów, jesteś urzędnikiem, sędzią, brałeś łapówki, czy jesteś zwyczajnie niedorozwinięty?

Gość gość
PiS za bardzo cwaniakuje i rozdaje kasę i to mi się nie podoba bo to kasa z naszych podatków. Teraz przegra bo większość ma dość rozdawnictwa, zobaczycie. Sz za bardzo madruje a to ludzi denerwuje.

Gość gość
Jakie fundusze europejskie? Te z naszych składek, które po łaskawym przyznaniu Polsce i tak w większości wracają na zachód, czy te setki miliardów które do niedawna bezkarnie wyprowadzali z Polski z pomocą ekspertów typu balcerowicz i folksdojcz pilnujących żeby żadne służby nie przeszkadzały złodziejom? :-)

Gość gość
Jaki ma program to twoje po, alternatywa dla PiSu? A tak, obalenie rządu i przywrócenie poprzedniego stanu rzeczy, doprowadzenie do ruiny wszystkich spółek skarbu państwa i sprzedanie je szkopom i ruskim za złotówkę :-D

Gość gość
No i co tak ujadasz pisiorcu! przegracie bo jesteście prymitywy. 500+ wam nie pomoże!

Gość gość
Z kim przegramy durny cepie, z tobą? Wierzysz w to i uważasz że sam nie jesteś prymitywem matołku? :-D

Gość gość
ja jestem za pis,a ostatnio widziłam na fb grupę czubków co mają w tytule tuska na prezydenta ,i to na serio,trzeba mieć posrane w głowie żeby być w takiej grupie jeszcze mi to g****o reklamują ,co oni mają w tych łbach,nie przyswajają w ogóle informacji

Gość gość
Zagłosuje na każda partię która w programie ma odsunąć PIS od władzy. :) Skoro fundusze europejskie to nasze składki to dlaczego przed wejściem do unii nie było tyłu inwestycji finansowanych z tych niby naszych składek. Nie i mieliśmy sami wydać własnych pieniędzy tylko musimy je komuś oddać żeby nam później powiedział na co je wydać? Brak logiki.

Gość gość
chyba ze Jarosław zmieniajac od dzisiaj sędziów znajdzie takich co bedą zamykac na te 2 lata co zostaly pis i ludzie będą sypac siebie wzajemnie?

Gość gość
Autor to totalny debil. To, ze ktos postanowil miec dzieci to nie oznacza ze jest patologia. Patologia rownie czesto wystepuje w tzw. dobrych domach nie majacych dzieci lub majacych malo dzieci. Ja widze sporo rodzin 2+2 i 2+3 normalnych bez patologii i problemu alkoholowego. Z podatkow sa organizowane rozne rzeczy. Bo sami pojedynczo nic nie znaczymy.

Gość gość
Autor NAPISDZIE jedziesz