Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość globus

Kobiety dojrzałe część siódma

Polecane posty

Witajcie !! Niedzielkę mamy... a tu cisza taka... nie ma moich koleżanek... no nic, kawkę i tak zrobię: (_)> (_)> (_)>

Gość globus
Aduś wspaniała kawa bo przyrządzona przez Ciebie i w niedzielę. Bardzo chętnie się napiję. Łażę pół przytomna bo jest bardzo parno.Wyczekuję deszczu. Pozdrawiam.

Gość globus
Witam bardzo mi się nie chce rozpoczynać tygodnia. Spostrzegłam,że połowa czerwca już za nami. Jeszcze kilka dni i dzień zacznie robić się krótszy. Tym czasem stawiam kawę i zapraszam na spotkanie.

Hejka Globusiku. Dzięki za kawę;-) Byłam na rynku,u mamy... Parno i pochmurno. No jak z tej chmury deszczu nie będzie,to ja już nie wiem :-( o co kaman;-) Globusiku,pędzi ten czas niemiłosiernie :-( Na koktajl truskawkowy zapraszam;-) Lubicie? Aduś jeśli chodzi o mecze...naszej drużyny,bo tylko mnie ta interesuje...obstawiam 2:0 W ogóle,to nasza drużyna wygra te mistrzostwa :classic_cool: Dobrego deszczowego....

Gość globus
Witaj Cyferko koktajl lubię i chętnie się napiję;) Wyobraź sobie,że wczoraj ciemnych chmur było dużo a kropli deszczu nie ujrzałam. Ja typuję 2-1 dla Polaków. Pozdrawiam.

Witajcie !! Globusek kawkę przygotował... więc z ochotą za filiżankę łapię...:) o tak, czas gna straszliwie... przecież dopiero co był Sylwester, a tu już połówka roku...:O x Cyferko, koktajle truskawkowe bardzo lubię... i chętnie wypiję...:) x Kobitki, czyli na wtorek typujemy tak: CYFERKA - 2:0 GLOBUSEK - 2:1 ADA - 1:1 Już jutro zobaczymy jak to się potoczy...

Gość globus
Dzień doberek Przygotowałam kawę. Zapraszam. x Czuje się wakacje w naszym klubiku. Cisza i spokój. x Proponuję abyśmy spotkały się w strefie kibica. Oj będzie się działo. Typowania mamy zobaczymy która z nas będzie miała intuicję ! i wygra :) x Imuś czy już wróciłaś z wędkowania???:) x Wczoraj wysłuchałam prognozy pogody. Od piątku wyraźne ochłodzenie. A co z deszczem????? x Dobrego dnia.

Gość Aziu
Przepraszam, że mnie nie ma. :( Chwytam kawę Dziś kolejna dawka leku, trochę zmęczona jestem tymi wizytami co 2 tygodnie Susza....trawnik żółty, podlewanie nic nie daje Na wsi lepiej bo gleba gliniasta, sałata, cukinie szaleją Jakoś nie mam najlepszego nastroju Pozdrawiam

Gość gość
Dzień dobry Globusiku,Aziu. Piję z Wami kawę ;-)Dzięki Globusiku. Mówisz o wakacjach...przydałyby się ...chociaż z tydzień. Emek obiecuje,że jak skończy się remont....taaa,zawsze coś tam.... Aziu wcale Ci się nie dziwie :-( nie przepraszaj...wpadamy tu kiedy mamy ochotę;-)Ile tych leków musisz przyjąć?to jest wyznaczona dawka?Pozdrawiam i trzymam kciuki. U mnie wczoraj padało,ale tylko w pewnej części miasta:-D Na wyjeździe z miasta tam gdzie mieszkają dzieci,już nie :-D Taki tam kapuśniaczek 5 minutowy. Globusiku spotkamy się w strefie kibica :-D Adziu ty również kibicujesz!! Ime nie pytam bo wiem;-) Pozdrawiam Was koleżanki....dobrego

Gość cyferkaa
to byłam ja cyferka ;-) 🌻

Gość gość
Dzień dobry Aziu Miło,że wpadłaś ❤️ W dalszym ciągu trzymam mocno kciuki

Bufet czynny,zapraszam;-) Skwar od rana...noc również ciepła. Takie lato mamy od maja.

Gość Imuś
Kaffe cuda wyczynia :( Teraz wiem dlaczego Cyferka tak jak ja,gościem jest W dodatku post wysłał się sam Dziwy jakieś Globusiku U nas wczoraj popadało może z 5 minut Dzisiaj pada z przerwami,dobre i to Wróciliśmy w niedzielę rano,zjedliśmy śniadanie i hajda nad nasze ulubione jezioro ;) Ja też mieszkam na wsi ale u mnie żwirownia,dosłownie Więc sobie wyobraź jak to wszystko wysycha Dzisiaj pod wieczór jedziemy do Ustki,odebrać dwie panie z wczasów Ciekawe jak M to wytrzyma,przeca dzisiaj mecz stulecia :) :)

Imuś M już wie ?? Musi coś wymyślić,absolutnie :-D Mecz o 17 wyrobicie się,chyba wypisy z sanatorium są wcześniej:-D Trzymam kciuki,żeby się udało;-)

Witajcie !! Zostało jeszcze dwie i pół godziny... za chwilę dzieciaki się zjadą... ależ się będzie działo...:D i życzę naszym chłopcom, żeby spełniły się przeczucia Imuśki (5:3) Cyferki (2:0) lub Globuska (2:1) a nie Ady (1:1)

Aziu Kochana, przytulam serdecznie...❤️ jeśli poczujesz chęć, to wchodź i pisz... a jeśli nie, to my wszystko rozumiemy... x Imuś, oj, szkoda wielka, że rezonansu nie da się wcześniej... to pewnie operację na późną jesień 2019 (albo coś koło tego) przełożysz...?? x Cyferko, ten Wasz wczorajszy mini deszczyk, to pewnie przyrodzie zbytnio nie pomógł... moja sąsiadka mówiła, że prawdopodobnie w czwartek, lub piątek nadejdzie zmiana pogody... deszcze w całej Polsce mają być... a razem z nimi mocne ochłodzenie... zobaczymy czy się sprawdzi... x Globusku, oooo... teraz przeczytałam, że i Ty słyszałaś o tej zmianie pogody... więc pewnie jest coś na rzeczy...:)

I poprawiłam swój post z 14:33... Imusi wynik tam wstawiłam... to tak, żeby nasze obstawiania razem były...:D

Gość globus
W strefie kibica gwarno:) x Otóż miłe Panie od samego początku moja intuicja mówiła mi,że mecz NIESTETY PRZEGRAMY> Nie wypowiadałam głośno myśli odpędzałam je od siebie. Z tego co widzę zanosi się na naszą przegraną. Czasami jestem zła na siebie ,że jestem taką cholerną czarownicą. Jeśli chodzi o moje sprawy intuicja również nie ma litości i szepcze mi do ucha... ...... nic z tego!!!!! Jest to dla m nie duże obciążenie i często zniechęca do podejmowania wyzwań. ...zaklinam to co było , odczarowuję i pragnę wygranej naszego zespołu. x Za oknem gorączka i parnota. Noc będzie ciężka.

Gość globus
Witaj Imus to prawda gra naszych chłopaków nie ciekawa:( x Pozwolę sobie napisać już dzisiaj ,że mecz z Kolumbią będzie wygrany. Wiadomo Intuicja!!!!!!!!

Gość globus
Zaśpiewajmy .......Polacy nic sie nie stało!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość globus
Pewnie trafiłam na szlaban:(

Gość gość
Gooooool! Cyferka