Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Myślał o mnie, co to znaczy?

Polecane posty

Gość gość

Pomożecie mi ocenić taką sytuację? Kolega z którym byłam bliżej jakiś czas temu przyjechał ostatnio do Polski. Nie wiedziałam o tym i dowiedziałam się w dzień jego wyjazdu, więc napisałam do niego. On napisał, że miał mało czasu dla siebie, choć myślał o mnie i musimy spotkać się następnym razem. Według was to może być coś konkretnego czy nie? Zawsze byliśmy ze sobą bliscy, nigdy nie było złego momentu między nami

Gość gość
Napisał że myślał o tobie co oznacza że myślał o tobie.

Gość gość
To oznacza, że ma na ciebie ochotę. Jeśli ty też masz na niego ochotę, to nie zwlekaj! Odpisz, że też myślałaś (chyba, że to nieprawda). Ale jeśli poruszyło cie to, co napisał, to odpisz mu coś miłego, żeby nie stracił zapału :)

Gość gość
temat bez sensu może po prostu myślał ja też myślę o znajomych jak wyjeżdżają i jakoś na nich od razu nie lecę ... więc ostrożna bym była i poczekała co On powie na spotkaniu .

Gość gość
Przepraszam, nie doczytałem. Skoro był w Polsce i cię nie odwiedził, a zapytany, rzucił "ale myślałem o tobie, może następnym razem" to niestety, nic z tego nie będzie. Nie rób sobie nadziei i nie czekaj do następnego razu. Wcześniej czy później on nastąpi i wtedy zobaczysz, czy spotka się z tobą, czy znów "nie będzie miał czasu dla siebie" :)

Gość gość
ale nie jesteście w jej sytuacji, nie wiecie co może być myślał to myślał, miło i tyle, nie rób sobie nadziei ale też nie skreślaj go już teraz