Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o wyższosci wsi nad miastem

mieszczuchy gdyby nie wieś to byście zdechli z głodu i byscie nic nie mieli

Polecane posty

a bez rolnika dzięki któremu jest żywność byście z głodu zdechli

Gość o wyższości wsi nad miastem
ktoś mi tak napisał czyli głupi mieszczuch xxx A narzędzia do pracy skąd masz .? A odzież gdzie szyja . Majtki twoje gdzie uazyte . Gdyby nie miasto to chodziłbyś z liściem rabarbaru . Sory . Listkiem koniczynki wystarczy tobie to ja zaraz to skomentuje

"A narzędzia do pracy skąd masz .? A odzież gdzie szyja . Majtki twoje gdzie uazyte . Gdyby nie miasto to chodziłbyś z liściem rabarbaru . Sory . Listkiem koniczynki wystarczy tobie." xxx ja ci napisze tak xxx ale ty jesteś głupi bo myslisz że na wsi nie ma zakładów pracy głupku ??? cegielnie produkujace cegły z których masz dom są lokowane na wsiach w mojej okolicy mam ferme zwierzecą na wsi w mojej okolicy jest mnóstwo zakładów stolarskich produkujących meble na wsi nie w mieście ps na wsiach są mleczarnie skupy zboza na wsiach a jak np w miescie szyja ubrania to jak myślisz co same z niczego przecież te materiały od np lnu i innych roślin czy bawełna są do fabryk dostarczane ze wsi głupko myslisz że na wsiach nie ma przemysłu ??? to sie mylisz

dużo innych fabryk jak fabryka RTV i AGD którą znam jest ulokowana na wsi w gminie kobierzyce elektrownie wiatrowe są na wsiach bo jest wiecej przestrzeni ps a gdyby nie wiejski las głupko to byś miała zimno w domu nie miała byś papieru ani nawet nie miała byś mebli :D

Gość gość
Idź Ty wiejski tłumoku. A słyszał,że w mieście są różnego rodzaju fabryki? Czy nie słyszał?

Gość gość
oj kołbuc, kołbuc... ty i te twoje wywody na poziomie przedszkolaka... :o w przedszkolu się twój rozwój intelektualny zatrzymał?

Gość gość
A co do tego rolnika,to dobry ale technika jest tak zaawansowana w dzisiejszych czasach,że i bez tego rolnika bylibyśmy sobie radę. To po pierwsze,a po drugie to ciemniaku skoro taki jesteś hop do przodu to po co Ci miastowa technologia w polu? Łap za pługi,ściągnij woła i do orki.

Gość gość
Skąd niby wiesz że jestem kolbuc? Akurat wszystko co pisze to prawda gdyby nie wies i rolnicy to byście z głodu w mieście zdechli i co myślicie że na wsi nie ma zakładów pracy?a ferma w mojej okolicy a mnóstwo zakładów stolarskich na wsiach niedaleko mojej wsi a mleczarnie skupy zboża?a sady a hodowle zwierząt na wsiach?a elektrownie wiatrowe? A cegielnie itd to co? A fabryka sprzętu AGD i RTV na wsi Kobierzyce pod Wrocławiem to co? Myślicie że na wsi nic nie ma to goofno o niej wiecie

Aaa już miastowe się oburzaja nic nie produkują żarcie meble ubrania cegły prąd maja ze wsi a jeszcze dalej twierdzą że miasto jest lepsze od wsi!!! Ciekawe w czym wy nic wsi nie dajecie tylko wszystko zabieracie wsi myślisz że zaawansowana technologia jest tylko w mieście to się mylisz a niektóre parki naukowo - technologiczne na wsiach pod dużymi miastami albo w bogatych gminach zdala od dużych miast to co?

Gość gość
Tak se tłumacz nieuku.

17:07 tak się tłumacz nieuku... Xxx co nieukiem jestem?myślisz że na wsi nie ma zakładów pracy?to się mylisz i nie wierzysz?to wyszukaj sobie w Google kretynie gościu od homocwela nie wierzysz?

Gość gość
A ja znam rolnika który zatrudnia na swoim gospodarstwie na wsi ludzi do pracy z miasta ,sam siedzi d#u#p#y nie ruszy do pracy tylko forse liczy i na wakacje co chwile gdzieś leci .