Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nic wiele nie osiągnąłem w wieku 35 lat

Polecane posty

Gość gość

Mam 35 lat. I tak w zasadzie nic wiele nie osiągnąłem. Mam pracę za jakieś 2400-2800 netto zależnie od miesiąca. Nie mam mieszkania. Mieszkam z rodzicami. Dom jest bardzo duży - i to w sumie też dla nich lepiej bo utrzymanie nie jest tanie a gro wydatków związanych z utrzymanie ponoszę ja. Jestem kawalerem. W zeszłym roku kupiłem sobie samochód 2 letni (za oszczędności z UK) oraz motocykl (to moje hobby). Życie sporo kosztuje i tak w zasadzie cała pensja idzie na życie: - rachunki, etc. - 600-700 zł - obiady - chodzę na stołówkę - 200 zł - jedzenie (śniadania, kolacje) - 300 - spłacam pożyczkę gotówkową - 300 zł - internet/tel./telewizja - ok. 90 zł - paliwo samochód - 200 zł - paliwo motocykl - 100 zł - leki (nadciśnienie) - 45 zł i może zostanie 400-500 zł na jakieś nieprzewidziane wydatki - np. dentysta, jakiś ciuch, jakaś rozrywka, itd... Chciałem kupić jakieś małe mieszkanie w tamtym roku, ale kupiłem auto i motocykl i 50 tysięcy poszło się je...ć W tej chwili mam ok. 10 tysięcy zł oszczędności i kupno mieszkania małego, w przyzwoitym staniem, u mnie w mieście to ok. 130-150 tysięcy. Ewentualnie budowa małego domku...(działkę mam).

Gość gość
ale masz prawiczego wacusia

Gość gość
No to niewiele niedtety

Gość gość
Ja jestem kobietą w Twoim wieku, mam taką samą ! pensję. A dokładniej 2500-2700. Nie mam samochodu, mieszkam z mamą. Jedzenie 700 (staram się zdrowo jeść) Mieszkanie 700 Sieciówka 100 Internet + telefon 100 Hobby 200 Wyjazdy, jedzenie na mieście 100 Chemia, środki czystości, drobiazgi dla mamy -100 500 odkładam na emeryturę, a w miesiące kiedy mam więcej pieniążków odkładam na wakacje. Odłożyłam zaledwie 3000 bo dopiero od roku tak zarabiam i miałam różne wydatki, np. komputer.

Gość gość
21:50, a ile wydałaś na wibrator?

Gość gość
a z jakiego miasta jestes?? mogles nie wracac z uk. ladny jestes? jak tak to moze jest szansa na kobiete? masz rodzenstwo?

Gość gość
Na podkarpaciu - miasto 50 tyś. Tak, bardzo ładny. W sumie co ma kobieta do osiągnięć...

Gość gość
jestem z Babich Dołów

Gość gość
a jaki typ urody???

Gość gość
napisz cos o sobie a nóz sie nadasz....;) ;)

Gość gość
a z******ty typ urody. Wysoki, czarny (brunet).

Gość gość
a oczy jaki kolor?

Gość gość
Ja mam podobnie, z tą różnicą że nie mam stałej pracy.

Gość gość
Oczy kolor zielony

Gość gość
Oczy zielone zycie szalone ;)

Gość gość
A gdzie byles w UK? W jakim miescie? Bo ja mieszkalam w IE ;)

Gość gość
Chciałeś się pokazać w samochodzie no to teraz nie masz co narzekać. Za tą kasę miałbyś już pół mieszkania. Przy takiej pensji każdy bank by Ci dał kredyt. Teraz masz samochód który za dwa lata będzie warty połowę tego co teraz i mieszkasz ze starymi, pewnie w domu co się sypie. To typowe. U mnie jeden sąsiad dom z pustaka nieotynkowany ale A6 pod domem stoi, drugi BMW ale okna w domu się sypią.

Gość gość
No a po co mu dom jak jest sam?? Ja bym chciala np faceta z autem ;). Kupi mieszkanie a kobieta bedzie np.z Krakowa ;)

Gość gość
to za dużo żresz

Gość gość
mniej siedzenia na kompie telewizji

Gość gość
Chłop ma 35 lat i mieszka z rodzicami a Ty pytasz po co mu dom? Może dom niekoniecznie, ale przynajmniej mieszkanie mógłby mieć mimo wszystko. Nieruchomość zawsze trzyma cenę, może wynająć albo sprzedać, a samochodu nie musi mieć od razu dwuletniego. Mógłby sobie kupić tańszy samochód i mieszkanie, a moim zdaniem jak na kawalera to motocykl by mu w zupełności wystarczył. A najlepiej jakby te pieniądze zainwestował w jakąś firmę a nie w samochoód. Niedługo będzie chciał mieć nowy samochód i będzie musiał znowu jechać do UK i znowu wróci po pięciu latach kupi samochód i powie że niczego nie osiągnął.

Gość gość
Samochód jakis ciulowy pewnie dla szpanu

Gość gość
jak chcesz szpanowac samochodem to kup lamborghini aventador

Gość gość
albo LaFerrari Aperta

Gość gość
Zadna baba na motor nie poleci!!! Nie piernicz glupot! A jak facet ladny to kobiete moze znalezc z domem czy mieszkaniem i sie wyprowadzic od rodzicow. A napisal rowniez ze ma duzy dom z rodzicami to moze kiedys bedzie dla niego...?

Gość gość
Nie lubie jak facet ma pasje motor bo nic z tego nie ma. A jak kocha auta to chociaz gdzies sie pojedzie we dwoje i nie jest nudno ;)

Gość gość
Żeby coś osiągnąć, trzeba, bardzo, bardzo wielu ludzi, dobrze oszukać. Najlepiej tak, by nigdy się nie zorientowali. Najlepiej robią to wielkie korporacje należące do wielkich lobbystów. Najpierw się lobbuje, potem wprowadza jakieś g****o na rynek i każdy wie że tego właśnie chce, bo najkasowniejsze filmy wielkiego ekranu nakazują tak własnie myśleć a każda stacja radiowa emituje pieśni chwalebne tegoż gówienka itd. Nawet kultura wyższego szczebelka to promuje. A ciebie marny człowieku nie stać na taką władzę, by móc wyprodukować lód w kostkach i sprzedawać go na całym świecie nawet na biegunie północnym. Możesz tylko trybić w maszynie, która nie tobie przyniesie wytchnienie w codzienności!