Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wiktoriaa1244

Czy warto dalej ciągnąc ten związek ?

Polecane posty

Gość Wiktoriaa1244

Witam . Przychodze tutaj z dużym problem. Niedawno minął miesiąc odkąd jestem ze swoim chlopakiem. On ma 24 lata ja 18 . Kocham go ponad życie. No naprawde poświęciłabym dla niego wszystko . Niestety nie jestem pewna i przekonana czy on też. Chodzi o to ze jest naprawde kochany i czuly ale czasami mam wrażenie ze on sam nie wie do końca czy chce ze mną być. Do tego czesto wypomina ze jest miedzy nami duża różnica wieku . Malo tego dochodzi do tego jeszcze temat jego bylej . Ona zostawiła go kilka miesięcy temu dla innego chlopaka . Bardzo to przeżywał a ja mam wrażenie ze on jeszcze o niej nie zapomniał. To smutne gdy przejeżdżając obok jej domu nawet ze mną potrafi posmutniec****atrzec w jej okna. Mimo wszystko nie moge zaprzeczyć ze sie nie stara o mnie czesto mówi mi ze mnie kocha i chce planowac ze mna przyszłośc ale jednak we mnie jest taka niepewność i strach ze mnie zostawi :( kobietki co o tym myślicie?

Gość gość
jak on myśli o byłej- uciekaj. potem zacznie sie porownywanie do niej, co to nie ona, w klotni moze nawet do niej poleciec.

Gość gość
Różnica wieku nie jest duża, że czasem będzie coraz bardziej się zacierać. Twoja w tym glowa abyś go rozkochala żeby był wpatrzony w Ciebie jak w obrazek i traktował jak księżniczke, żeby zapomniał o przeszłości a razem z Tobą patrzył w przyszłośc