Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mikes

Największa burza jaka nawiedziła Polskę. Tornado stulecia

Polecane posty

Gość gość
Nie wiem czy stulecia ale to podchodzi pod tornado a w Polsce to raczej nie nowość :D ale tak wielkiej burzy jeszcze nie widziałem.

Gość gość
bow echo

Gość gośćśćć
w moim mieście i w okolicznych wsiach do teraz prądu nie ma, cmentarz wygląda tragicznie, groby te które widać są rozwalone, a reszta pod drzewami, a dwa miejskie parki praktycznie przestały istnieć. Dosłownie zostało kilka drzew. Takiego czegoś chyba nigdy nie było :(

Gość gość
e tam, globalne ocieplenie to ściema dla pieniędzy , po prostu pogoda bywa różna a co do szkodliwego jedzenia z supermarketów zagranicznych to się zgadzam

Gość gość
gość dziś sprawdz, o ile stopni podniosla sie temperatura na swiecie na p-zrestzreni lat, sa konkretne dane,i jakie sa tego skutki - topnienie lodowcow, podniesiony poziom ocanów, zawirowania w wodzie i powietrzu, kataklizmy, nietypowe temperatury ( i wcale nie chodzi tylko o wyzsze)nie bede robic wykladow, lepiej poczytac na stronach fachowych - tam tlumacza, co,jak, dlaczego

Gość gość
Tak czy siak unia europejska pod pretekstem ocieplenia klimatu wyłudza pieniądze od innych państw. USA się wycofało i bardzo dobrze. Niemcy przodują na świecie w hegemonii i grabieniu innych narodów.

Gość loosia
najbardziej mnie urzekło to jak ta osoba na tym filmiku się modliła :(

Gość elon
Podobno klimat drastycznie zmienia się co ileś tam lat to może jest normalne i pogoda raz będzie taka a raz taka w danych regionach Polski czy świata,nie ma się czym przejmować bo i też jest dużo naukofców co dla pieniędzy sieją kłamliwą propagandę czy to w TV książkach, filmach dokumentalnych i.t.p

Gość gość
mi t wygląda na porządną nawałnicę może huragan ale na tornado to raczej za mało

Gość gość
A czym się różni tornado od huraganu?

Gość gość
U mnie jakoś spokojnie było, nawet nie wiedziałam, że jakaś burza gdzieś przeszła :P

Gość gość
no jak w podziemiach mieszkasz :D

Gość gość
a ciekawe jak wyglądała burza stulecia w Polsce bo zima stulecia była w latach 70 :D

Gość gość
To Kara Boska za seks przedmałżeński i robienie loda przez partnerki

Gość gość
U mnie ta wichura łamała drzewa jak zapałki i kilka samochodów zniszczonych u nie na wsi.Kilka mieszkań zniszczonych ale na szczęście rząd PiS udzieli pomocy już w tym tygodniu

Gość gość
Dziś ładna pogoda ale w piątek to była masakra po prostu świata nie było widać taka wichura a ile szkód wiatr wyrządził to szkoda gadać

Gość gość
To była burza ja wracałem do domu z pracy ledwo szedłem hehe

Gość gość
Teraz co było to tornado to największy huragan jaki nawiedził Polskę w ostatnich 20 lat!!!

Gość gość
mam 72 lata i takiej burzy za życia nie widziałam na tym świecie moje wnuki płakały całą noc

Gość gość
Te łowcy burz to pic na wodę już nie mają się czego hytać żeby wyciągać pieniądze :D

Gość gość
W Wiadomościach na TVP w pogodzie mówili że Polskę ostatnio nawiedził najmocniejszy huragan ostatnich lat i to cała Polska była w tym huraganie z przyszedł on z niemiec... Tajna broń niemiec?

Gość gość
skoro hitler miał tajną broń to i merkel też pewnie taką broń ma bo nie daleko pada jabłko od jabłoni

Gość gość
Ładna burza była może i nie burza stulecia ale ładnie drzewa wyrywało u mnie :) w parku 8 drzew powyrywało :)

Gość Edziaaaaaaaa
No tak, to była straszna burza, masakra. Jak się obudziłam w nocy z piątku na sobotę to myślałam, że to jakiś zły sen a nie prawdziwa burza :o Tak, drzewa powyrywało, a jak z korzeniami to nawet chodniki wyrwało. :o Dlatego jak wracalam z Gdańska pociągi były po 5 godzin opóźnione, nie to nie żart, bo byłam tam do 22.30 a ludzie czekali od 17 na dworcu. :o Jeszcze jak wracalam do mojego miasta koło Wrocławia, to po jego drugiej stronie podobno była trąba powietrzna :o