Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy u was w rodzinie tez po weselu wylicza sie ile kto dal do koperty?

Polecane posty

Gość gość

czy u was w rodzinie tez po weselu wylicza sie ile kto dal do koperty?

Gość gość
wlasnie dowiedzialam sie ,że zostalam obgadana przez cala rodzine ,bo dalam na wesele do koperty tylko dwie stówy.

Gość gość
Nie, nie mówi się. Faktycznie przyżydziłaś. Droższe prezenty daje się na imieniny :O

Gość gość
dodam ,że bylam sama i malo co jadlam i wyszlam z wesela okolo dziewiatej wieczorem. mlodzi jednak dali wiecej za talerzyk niz moje dwie stowki i stracili chyba o tym ze mnie obgaduja ciotki doniosla mi kuzynka.

Gość scaliiiiiii
Ja zamierzam w sobotę siostrze dać 300 zł. Do tego mam pudełko z niespodziankami :). (czekoladki zdrapki kwiatki wódka smakowa podkowa na szczęście)

Gość gość
Dwie stówy od jednej osoby są ok. Na imieniny więcej? Buahahaahaaaaa

Gość gość
Tak!!! Moja bratowa to już w ogóle bezceremonialnie sprawdzała nawet ceny prezentów na Allegro, jak ktoś dał coś innego niż kasę! :o Tacy są ludzie, szczególnie ci którzy nie mają wiele i sami nie mogą sobie na wiele pozwolić. Liczą wszystko!!!

Gość gość
U nas teściowie nas wypytywali ile kto nam dal... Ale my zgodnie z prawda powiedzieliśmy ze nie pamietamy. Pieniadze liczylismy nastepnego dnia, zadne z has nie chcialo tego robic nie wiem jakies to bylo zenujace dla nas, wiec zrobilismy tak ze nie liczac kasy po wyjeciu z koperty odkladalismy na wspolna kupke i policzylismy dopiero calosc :-) wiedzielismy tylko ile dal nam moj brat bo bylo to w innej walucie :-)

Gość gość
gość dziś Wielka klasa! Brawo.