Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MN1138

Mój wujek ma 38 lat i idzie na studia medyczne

Polecane posty

Gość MN1138

Mój wujek, młodszy brat mojej matki, ma 38 lat. Po maturze poszedł na studia chemiczne, ale ich nie ukończył. Pracował od tego czasu w biurze. Niedawno ubzdurał sobie, że pójdzie na studia medyczne, bo zawsze o tym marzył, zdał egzaminy z biologii i z chemii i został przyjęty, z dość wysoką lokatą. Cała rodzina go wyśmiewa, ale on twierdzi, że dopnie celu i zostanie lekarzem. Co o tym myślicie?

Gość gość
Uważam że to wujka życie, a śmianie się z tego jest co najmniej żenujące :) Życzę Mu wytrwałości w dążeniu do celu i radości z niesienia pomocy ludziom. Do widzenia

Gość MN1138
Moja rodzina uważa, że w tym wieku jest już na stary. Ponadto on idzie studiować dziennie, i to medycynę! Jeszcze mu dziadkowie cały czas wypominają starokawalerstwo, bo dotąd się nie ożenił, a oni chcieliby mieć wnuki od jego strony. Myślicie, że to już za późno na studia? Matka go wzięła na rozmowę i powiedziała mu, że na medycynę miał czas kilkanaście lat temu.

Gość MN1138
Ale czy to nie za późno? Przecież gdy ukończy studia, będzie miał 44 lata!

Gość gość
co cie obchodzi dupa wujka plotkaro zresztą widać że jesteś z palotogoczno toksycznej rodzinki dulskich ,jedynie ten wujek buntuje się na system ,wyśmiewajcie się ile wlezie patologio ,to jego zabawa w życie :-) poza tym on nie ma dzieci i nie musi zapierdalać ,wypalił się w biurze i mam dość ,więc potrzebuje odmiany,a mamusi powiedz że na wychowywanie synusia miał czas jak był gnojeczkiem,dulska:-) uważam nawet że powinien się od was odciąć bo będziecie truć już do śmierci waszej ,to takie schorzenie