Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samiec alfa omega

Dlaczego po porodzie kobiety tyją ścinają włosy i siedzą w domu przy garach

Polecane posty

Gość samiec alfa omega

ktos mi wyjasni ten fenomen ???

Gość gość
Uwazaja ze juz nie musza dbac o siebie i sie starac

Gość gość
Bo myślą, że już do końca zycia nic nie muszą a są w błędzie niejedna sie przejechała jak mąż wymienił ją na inną bo mu sie znudziła

Gość Edziaaaaaaaa
Depresja poporodowa, brak czasu żeby o siebie zadbac itd. A włosy niektórym garściami wypadają, tak niestety bywa.

Gość gość
bo uważają, że ich misja dziejowa się zakończyła, bo się rozmnożyły. Uaktywnią się dopiero za jakiś czas o ile będą miały wnuki

Gość gość
Po porodzie czasami bardzo wypadaja wlosy.pracowalam w klinice gdzie wiekszosc klientek to wlasnie kobiety ktore urodzily dzieci.natomiast jesli chodzi o przybieranie na wadze to przyczyna moge tez byc hormony,depresja poporodowa lub brak czasu na przyrzadzanie sobie odpowiednich posilkow i jedzenie o omreslonych porach.

Gość gość
A co maja zrobic jak misio nie siedzi przy garach , zrec chce ? Misio ucieka do pracy , nie zostaje po porodzie z dzieckiem w domu.. A przeciez ona nic nie robi tylko siedzi w tym domu,prawda ? Wiec czemu misio nie chce posiedziec sobie z dzieckiem w domku ?

Gość gość
siedzą w domu, bo kto zostanie z dzieckiem w domu? przeciez nie ojciec z dwoma lewymi rękoma.

Gość gość
Ja mam długie i noszę się że scieciem -dla wygody, bo wypadają garściami, nie mam czasu ich układać, coś w sobie zmienię WLOSY ODRASTAJA nie wyobrażam sobie być umalowana, ubrana na tip top przy niemowlaku TO JEST NIEWYGODNE. Ale żadna franca pokroju autora tego nie zrozumie, nigdy nie przeżył zapalenia piersi, od urodzenia dziecko należy karmić również w.nocy, także pobudki ciężkie noce więc się nie chce stroic tylko spać. Ale jak już mówiłam... Franca tego nie .Zrozumie :-)

Gość gość
Jeżeli już się tyje,to w ciąży.po porodzie przeważnie sie traci kg.ja po 3 ciążach waze mniej o 3 kg niż przed nimi.no i te kilogramy przydałyby się teraz bo noszę rozmiar 34