Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość Isaura123

rytuał miłosny biała magia

Polecane posty

Słuchaj Arletta oszustko. Nie strasz oszuście policją! Jedyna osoba, która może ponieść konsekwencje to TY! I to już niebawem. Zarabiasz na rytuałach a nie masz zarejestrowanej firmy. Myślisz, że tak trudno sprawdzić do kogo na prawdę należy rachunek bankowy, który podajesz?? Sprawa została zgłoszona do US. Powodzenia zatem. A policja pewnie też się tobą zainteresuje.

Strasznie dużo tutaj niechęci i nienawiści z tego co widzę. Mam nadzieję, że pomimo tego, ktoś zdoła mi doradzić co powinnam zrobić. Mianowicie chodzi o to, że rzucił mnie narzeczony. W maju 2022 mieliśmy zaplanowany ślub. Jeszcze nie odwołaliśmy wszystkiego, ale on już chce to zrobić, bo nie widzi ratunku dla naszego związku. Jest mi bardzo ciężko z tego powodu, byliśmy ze sobą 12 lat.. Koleżanka mi dała namiary na wróżkę Juliettę - a.julietta@poczta.fm, może ktoś kojarzy? Jej wróżby były zadziwiająco trafne, szczegółowe, i tanie, przez co udało mi się wciągnąć w rozmowę z nią, ale problem jest taki, że ciężko mi wierzyć w coś takiego. Tym bardziej, że jestem osobą wierzącą. Julietta mi powiedziała, że on raczej do mnie nie wróci sam z siebie, że trzeba wykonać rytuał. Rytuały u niej niestety do tanich nie należą, ale podobno działają. U mojej koleżanki zadziałały, i to bardzo szybko, bo po ok miesiącu. I nie wiem co mam zrobić teraz. Czy był ktoś z Was w podobnej sytuacji? Czy może ktoś z Was korzystał z usług tej Pani? Czy powinnam złamać swoje zasady, by narzeczony do mnie wrócił? Nie wiem co mam zrobić. 

Cześć. Pisałam jakiś czas temu o tej wróżce Julietta. Koleżanka mnie namówiła bym spróbowała rytuału. Skusiłam się. To było na początku września, a teraz powoli widzę zmiany. Albo sobie je wmawiam? Jeszcze nie wiem. 
Napiszę, kiedy będę wiedzieć coś więcej.

49 minut temu, freja002 napisał:

Cześć. Pisałam jakiś czas temu o tej wróżce Julietta. Koleżanka mnie namówiła bym spróbowała rytuału. Skusiłam się. To było na początku września, a teraz powoli widzę zmiany. Albo sobie je wmawiam? Jeszcze nie wiem. 
Napiszę, kiedy będę wiedzieć coś więcej.

Istnieją rytuały na przypływ gotówki? 

Możesz opisać na czym polegał wspomniany przez Ciebie rytuał? 

Dnia 22.09.2021 o 16:52, tr{ns"grES@n napisał:

Istnieją rytuały na przypływ gotówki? 

Możesz opisać na czym polegał wspomniany przez Ciebie rytuał? 

Wybacz, że odpisuję dopiero teraz. Jak pytałam tej Pani Julietty, to mówiła, że są takie rytuały. Parę razy też słyszałam od koleżanek o czymś takim. Ale niestety nie wiem jak one działały. 

Ja robiłam rytuał na rozbudzenie uczuć w mężczyźnie. Rytuał robiony na początku września i naprawdę widzę, że wszystko zmierza ku dobremu. Chcesz, żeby Ci opisać ten rytuał co miałam? Czy ten rytuał akurat Cię nie interesuje?

Jeśli ktoś jest zainteresowany to chętnie opiszę swoje wrażenie dotyczące rytuału u Julietty.

26 minut temu, freja002 napisał:

Wybacz, że odpisuję dopiero teraz. Jak pytałam tej Pani Julietty, to mówiła, że są takie rytuały. Parę razy też słyszałam od koleżanek o czymś takim. Ale niestety nie wiem jak one działały. 

Ja robiłam rytuał na rozbudzenie uczuć w mężczyźnie. Rytuał robiony na początku września i naprawdę widzę, że wszystko zmierza ku dobremu. Chcesz, żeby Ci opisać ten rytuał co miałam? Czy ten rytuał akurat Cię nie interesuje?

Tak, chcę. Każdy rytuał mnie interesuje mnie. 

Mniej więcej opisałam w powyższych postach, co i jak. Dla mnie przede wszystkim problemem było to, że jestem bardzo wierząca, i wszelkie takie ingerencje w czyjeś uczucia to Szatan, a nie Bóg. Julietta mi poświęciła wiele czasu na wyjaśnienie jak takie rytuały działają, że to nie jest jakieś "zmuszanie" kogoś do uczucia, tylko raczej "zachęcenie", jakby "zbliżenie".. Przynajmniej tak to właśnie zrozumiałam. Teraz między mną a moim facetem nadal nie jest idealnie, ale już jest 1000 razy lepiej niż było. Dlatego chyba zmieniłam teraz swoje postrzeganie do tego typu rzeczy. Może jeśli masz wątpliwości i pytania to napisz do tej Pani, ona na pewno lepiej to wytłumaczy niż ja. 

Ja próbowałam rytuałów u wielu magów, u Zielonej Wróżki, u Marcin Tarot, w Ezo Centrum i u paru innych, ale dopiero jak trafiłam do pani Irmy Wiśniewski irmawisniewski@onet.eu uzyskałam efekt. Odzyskałam mężczyznę swojego życia!!!

Dnia 11.10.2021 o 10:53, freja002 napisał:

Hej, wracam z nowymi informacjami na temat mojej sprawy. Mój facet do mnie wrócił na dobre. Jesteśmy już oficjalnie tydzień razem. Znowu. 😍

magia działa  gdy człowiek jest w grzechy gdy  bedziedze w stanie łaski uswiecajacej to nie zadziała 

bo jest pod ochrona Boga

3 minuty temu, merkaba napisał:

magia działa  gdy człowiek jest w grzechy gdy  bedziedze w stanie łaski uswiecajacej to nie zadziała 

bo jest pod ochrona Boga

Ty jesteś w stanie upojenia alkoholowego. Nie powinieneś pić dzisiejszej nocy. Wyobraź sobie, że budzisz się w zamkniętej trumnie. 

2 minuty temu, .3310 napisał:

Ty jesteś w stanie upojenia alkoholowego. Nie powinieneś pić dzisiejszej nocy. Wyobraź sobie, że budzisz się w zamkniętej trumnie. 

ja około 20 lat zajmowałem się  magia

nie ma siły potężniejszej od Jezusa on jest władca i Panem  wszystkich  i wszystkiego

i on daje  milosci szczescie  

a magia daje tylko zniewolenie 

Dnia 1.11.2021 o 18:57, merkaba napisał:

ja około 20 lat zajmowałem się  magia

nie ma siły potężniejszej od Jezusa on jest władca i Panem  wszystkich  i wszystkiego

i on daje  milosci szczescie  

a magia daje tylko zniewolenie 

Kto pije tę wodę, znów będzie pragnął. Kto zaś będzie pił wodę, którą Ja mu dam, nie będzie pragnął na wieki. 

[...]
Jezus spojrzał na niego z miłością i powiedział mu: 
- Jednego ci brak: idź, sprzedaj co masz, i rozdaj ubogim, a będziesz miał skarb w niebie. A potem pójdź ze Mną. 
On zaś spuścił oczy na te słowa i odszedł smutny, bo posiadał wielkie bogactwa. 
A Jezus, spojrzawszy wokół, mówi swoim uczniom:
- Jakże trudno bogatym wejść do królestwa Bożego! 

Hejka. Pomyślałam, że warto odświeżyć temat, bo parę razy spotkałam się z opinią, że rytuały miłosne działają tylko chwilowo, a potem dzieje się coś złego. Mój facet wrócił do mnie w połowie października tamtego roku i nadal jest ok. Z wróżką Juliettą dalej utrzymuje kontakt, nadal dopytuje co jakiś czas czy wszystko jest ok, także jestem mega pozytywnie zaskoczona, nawet nie tyle samym rytuałem co jej troską. Po takim czasie mogę spokojnie polecić z czystym sercem, jeśli szukacie kogoś kto serio pomoże i nie zedrze z Was milionów, to polecam Juliettę. Wejdę tutaj jeszcze za jakiś czas i dam znać czy nadal efekt się utrzymuje, ale jak na razie jest naprawdę w porządku. Niektórzy ludzie się boją, że jak wykonają rytuał miłosny to cały świat przewróci się do góry nogami, a druga osoba zwariuje. Nic z tych rzeczy. Jest po prostu dobrze, on jest normalny, zachowuje się tak jak przed rozstaniem i kłótniami, tylko mam wrażenie, że jest bardziej szczery - kiedy wracaliśmy do siebie to obiecaliśmy sobie, że będziemy więcej rozmawiać na trudne tematy, więc wszystko się zgadza.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się