Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

śliczna Madziu czy dasz mi lanie pasem

Polecane posty

Gość gość

jak będę blisko złamania twoich zasad,czy jaką karę przewidujesz,specjalnie tego nie zrobię,ale wszystko się może zdarzyć

Gość gość
w takim przypadku nie obeszłoby się pewnie bez kłótni. Nie lubię nerwowych sytuacji w związku i cichych dni, lub co gorsza, cichych tygodni, bo uważam że permanentny stres i nerwica spowodowana napiętą atmosferą w związku mogą być przyczyną rozwoju groźnych chorób. Boję się nowotworów, bo kocham życie i chciałabym żyć jak najdłużej. Dla świętego spokoju wolałabym zakończyć związek, w którym facet po kłótni nie odzywa się do mnie całymi tygodniami, żeby pokazać, kto rządzi w związku. Nie lubię takich sytuacji.

Gość gość
jestem takiego zdania, że kłótnia oczyszcza atmosferę, o ile nie byłyby to notoryczne kłótnie bez rezultatu cały czas o to samo, bo nie czułabym się pewnie w takim związku, w którym cały czas musiałabym upominać faceta o to, że notorycznie przekracza granice i łamie ustalone zasady. mam tu na myśli konkretnie wiernośc i odpowiedzialność, której od mężczyzny w pewnym wieku można już wymagać, tym bardziej jeżeli miałabym z kimś takim myśleć o powiększaniu rodziny...

Gość gość
Dobrze, że jednak chyba nie jestem tą Twoją Madzią, bo jakbyś zaczął mi urządzać jakieś chore szopki na miarę swoich możliwości (a wydajesz się być porządnie stuknięty), to szybko bym nawiała od takiego toksyka. Magda

Gość gość
ja jestem skrajnym przeciwieństwem kogoś toksycznego

Gość gość
no pewnie, że nie jesteś :D to wszyscy inni wokół Ciebie są toksyczni (ironiczny śmiech)

Gość gość
śliczna Madzia z Asią sa w pracy:P chcesz publiczna chłostę:P ty zboczeńcu;)*

Gość gość
Asia nie może mnie chłostać bo ma męża.

Gość gość
madiza cię wychłoszcze, tylko powiedz, wszystko dla ciebie zrobi, nawet przy synu jak poprosisz, ty zboczeńcu;)*

Gość Starszy zgredzik
Ja cię mogę wychłostać moim wilgotnym 21 centymetrowym berłem . . . aż ser z napleta zostanie ci na mordzie :-D

Gość gość
Michał Ty stary zboczeńcu nie wpjerdalaj się w dyskusję na chama :D