Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xXkasia86Xx

Dziecko z bratem bliźniakiem

Polecane posty

Gość xXkasia86Xx

Mój mąż w wieku kilkunastu lat po przebyciu przewlekłej choroby prawie całkowicie stracił płodność. Od ponad 4 lat bezskutecznie staramy się o dziecko próbowaliśmy już chyba wszystkiego oprócz invitro na które mnie namawiał ale nie chciałam się zgodzić z powodu mojej wiary. Mąż o adopcji nie chce słyszeć. Ostatnio wpadł na pomysł żebym zrobiła sobie dziecko z jego bratem bliźniakiem który jest zdrowy i ma dwójkę dzieci. Wszystko z nim uzgodnił i teraz czeka aż się zgodzę. Stwierdził że skoro jest jego klonem to dziecko będzie w zasadzie jego. Bardzo chciałabym mieć już dziecko czas ucieka ale to wydaje mi się trochę chore :/ Nie wiem co robić :/ Nie mam nawet kogo zapytac bo nie chciałabym żeby ktokolwiek z rodziny o tym wiedział. Co o tym myślicie? Mam też pytanie do wierzących czy uważacie spłodzenie dziecka z bratem męża za grzech zdrady?

Gość gość
Seks z bliźniakiem to nie zdrada. To co najwyżej pomyłka.

Gość sebsebastia
A co na to żona tego brata?

Gość gość
co za patola xD

Gość gość
Nie wiem czy bym się z nim kochała... (żeby Ci mąż później tego nie wypominał ) może poprostu weź jego spermę i sobie sama wprowadź... no chyba że chcesz żeby Cię bzyknął... poczytaj o tym jak to można zrobić...np.strzykawką czy coś takiego... mąż niech przy tym będzie... - takie coś bym chyba zrobiła... bo bzykania raczej nie...

Gość gość
Aaa no i umowa że wiecie o tym tylko Wy troje... nikt więcej... żadna jego żona czy ktokolwiek inny...

Gość gość
:) Poczytaj o dziedziczeniu cech nabytych.

Gość gość
Beznadziejne prowo. In vitro be ale popuszczenie szpary innemu gościowi już ok :D

Gość gość
no patola jak nic

Gość gość
XXI wiek a ty zamiast in vitro wolisz płodzić dziecko z obcym facetem? Hha ha. Średniowiecze. Życzę powodzenia, również w dalszym wychowywaniu dziecka w zakłamanej rodzinnej atmosferze.

Gość gość
Według mnie jeżeli nie będzie orgazmu i bedziesz myślała o swoim mężu to nie bedzie zdrady ale to jest moje zdanie :)

Gość gość
Miałam invitro i według mnie jest to bardzo wykańczające organizm i nieprzyjemne na twoim miejscu wziełabym jego spermę ale nie uprawiała seksu

Gość gość
Nieno jak bierzesz od niego spermę to przynajmniej daj mu z*****ać. coś za coś

Gość gość
Też bym wzięła spermę. Bez seksu.

Gość gość
Weź tą spermę. Zaaplikuj sobie i od razy kochaj się z mężem. Będzie jak jego ;-) popchnie te plemniki jeszcze tak na maksa i będzie ok.