Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DZIĘKUJĘ, że wywalczyliscie nam WOLNOŚĆ.

Polecane posty

Gość gość

Wiem, że nie przeczyta to żaden człowiek, który walczył o to żeby kolejne pokolenia żyły teraz spokojnie ale z całego serca DZIĘKUJĘ ZE NIE PODDAWALISCIE SIE. Za każdą krople krwi przelana w walce o WOLNA POLSKE.

Gość gość
Dobrze ci sie źyje ?

Gość gość
To Armia Ludowa razem z Armia Czerwona wypędziła Niemców z Polski a teraz kapitalistyczne ryje ,które uciekły z Polski rozkradajq kraj . PIS. Zrobi z wami porządek złodzieje .

Gość gośćWujo
Powstańcy? Przecież oni przegrali, wojnę też Polska przegrała. Co ty ćpiesz?

Gość gość
Do 8:14 gadasz jak bolszewik i nie dzie się, że popierasz PiS bo to bolszewicka partia.

Gość gość
Źyje sie ideologia i sztandarami a nedza jest taka źe tylko sie powiesić ale nie ma kasy na dobry sznur . I nie prowokuj ludzi takimi tematami . Bo ci co z głodu zdychają sa lepszymi patriotami od kapitalistów - złodziejów .

Gość gość
Czego się po was spodziewać? Macie internet, jesteście "anonimowi" i plujecie jadem. Dziękuję każdemu za każdą przelana krople krwi każdego Polaka. Może nie ma rewelacji (kto by nie był przy korycie to zamienia się w świnie)ale spokojnie wychodzę do sklepu nie czyha na mnie żaden okupant, nie widzę jak na moich oczach strzałem w Glowe zabijają mi członków rodziny, nie torturuja. Uchodźcy nasz kraj omijają że względu na biedę. Ja doceniam że nie ma wojny w naszym kraju

Gość gość
Wujo . Powstanie to taki epizod zp trzeba się wstydzić . Wysyłać 12 latków z butelkami z benzyna na czołgi . To była pewna śmierć . Widzę Ze nie masz wykształcenia to się nie ośmieszaj . Powstanie to była większa głupota od kamikadze

Gość gość
Powstanie to był akt samobójczego protestu.

Gość gość
No i co zatkało was pseudo -patrioci . Radze troche poczytać historie a nie piertolić jak zbuk śmierdzący .

Gość gość
18:15 Licz sie ze słowami . Jaka bolszewicka partia .

Gość gość
08:19 prawdę nazywasz jadem a słowa prawdy pluciem . Czy ta metafora jest przemyslana

Gość gość
Ostatni powstaniec dostał zawał ,bo nie pisze