Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najładniejsza Agnieszko B. z Gdańska Jesteś?

Polecane posty

Gość gość

Najładniejsza Agnieszko B. z Gdańska Jesteś?

Gość gość
jestem

Gość gość
dawaj weryfikacje że to Ty

Gość akimke1223
A.B z Gdańska coz za zbieg okolicznośći...

Gość gość
akimke tez sie tak nazywasz

Gość gość
Przemku odezwe sie do Ciebie dopiero jak pojdziesz na terapie.. taka byla przeciez umowa.. Jak juz bedziesz na terapii daj znac a sie zdzwonimy.. chetnie cie odwiedze w szpitalu i mysle ze beda kolejne spotkania.. ale poki nie pojdziesz to sie do ciebie nie odezwe a juz na pewno nie poza forum.. udowodnij wreszcie ze ci zalezy

Gość gość
przestań już... proszę pisałem że na terapie pójdę ale chciałbym z Tobą pogadać żebym wiedział że to ma sens... ja będziesz mnie odwiedzać to będe musiał chyba do gdańska na tą terapie jechać...

Gość gość
wcale nie musisz do gdanska.. mam auto przyjade wiec nie ma problemu.. to ja tutaj stawiam warunki i albo jestes facetem i to wreszcie przestaniesz skamlec i to udowodnisz albo mozesz o mnie zapomniec na zawsze.. bo mi dzieciaczek do nianczenia nie jest potrzebny a ty juz od pol roku mi obiecujesz ze pojdziesz na terapie, jestes perfidnym klamca i frajerem bo wciaz tylko skamlesz i biadolisz.. ja chce mezczyzny a nie frajera rozumiesz? Dobranoc

Gość gość
nie obrażaj mnie to boli... tak rozumiem i chce być mężczyzną dla Ciebie... wolałbym do gdanska zeby byc blisko Ciebie... pojde na ta terapie balem sie tylko ze bedziesz mnie miala za jakiegos chorego psychicznie i sie wstydzilem.. nadal mi zalezy jestes taka cudowna... wiesz

Gość gość
moge napisac wiadomosc na fejsie do Ciebie?

Gość gość
pewnie ze sie nie bede ciebie wstydzila bo doskonale wiem ze terapia jest ci niezbednie potrzebna,. poza tym w dzisiejszym swiecie korzystanie z pomocy psychologa terapeuty czy psychoanalityka jest czyms normalnym i powszechnym.. to chyba tylko na zacofanych wsiach moze byc powodem do wstydu.. Ja nie chce wysluchiwac twoich kolejnych obietnic bo mnie to juz tylko drazni i mnie tez bardzo boli gdy tak ze mna pogrywasz.. gdy mnie tak niepowaznie traktujesz. A czy pojdziesz na terapie do gdanska czy gdzie indziej to juz naprawde nie ma roznicy wazne jest abys wreszcie poszedl i nie mow juz nic nie obiecuj tylko zrob to wreszcie i odezwij sie jak juz bedziesz na terapii.. To jest twoja ostatnia szansa bo ja juz trace cierpliwosc do ciebie, daje c***alec a ty bys chcial od razu cala reke a od siebie nie dajesz nic.. ciagle tylko klamiesz i wymyslasz. Chce wreszcie widziec konkretne dzialania, a jak nie to wiesz co bedzie.. definitywny koniec, wiec lepiej od teraz uwazaj co mowisz, uwazaj co obiecujesz.. pa

Gość gość
haha aga mu daje palec - odzywa sie do niego choc wcale nie powinna za jego naganne zachowanie! A ten bezczelnie juz by chcial cala reke i juz by chcial na fejsa isc:D ja piertole co za zalosny doopek:o

Gość gość
on by wolał jej ciipke a nie ręke

Gość gość
no to wiadomo bo to erosoman jest gdyby teraz poszla z nim na facebooka to zaczalby ja namawiac zeby wyslala mu nagie foty, zreszta na kafe juz tez ja wiele razy do tego namawial zboczeniec cholerny

Gość gość
to chyba nie dziwne on ją bardzo kocha i chciałbym zobaczyć jej ciało