Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki facet jest bardziej meski

Polecane posty

Gość gość

Ogolony czy z zarostem? :) Lysy czy schludnie obstrzyzony a moze z dluzszymi ake nie dlugimi wlosami? :)

Gość gość
ale masz problem? a może inteligentny z błyskiem w oku

Gość piątyelement
jest powiedzenie że chłop musi być tylko trochę ładniejszy od małpy i jest w tym dla pewnej liczby kobiet jakaś prawda. mnie od wielu lat bardzo podoba się zarost czyli cos co obecnie weszło w modę niemal na całym świecie. oczywiście nie wszystkim w nim do twarzy, a wielu mężczyzn ma opory że zarost ich postarza zwłaszcza jak już jest siwiejący ale dla mnie dodaje męskości prawie większości facetów. podobnie z włosami, jednemu łysina pasuje tak, że właściwie powinien urodzić się bez włosów a drugiego szpeci niemiłosiernie.

Gość gość
pytanie dla gimbusow, , infantylne podejscie, dojrzale kobiety nie oceniaja meskosci po brodzie 🖐️ dorosnij infantylny autorze tematu

Gość gość
uczciwy i nie bojący się związku a gdy są problemy to nie ucieknie na drzewo.

Gość gość
brodę to ma każdy ty też WASZA PRZEJRZAŁOŚĆ, nie wykluczone że zarośniętą skoro tyle u ciebie agresji. autorowi chodzi o zarost lub jego brak.

Gość gość
12.46... Infantylne podejscie to masz niestety Ty.Zarowno kobiety jak i mezczyzni posiadaja geny ktore sprawiaja ze facet wyglada bardziej samczo dla kobiety przez co jest dla niej bardziej interesujacy.Tak samo facet wid******obiecie pewne cechy ktore sprawiaja ze postrzega ja jako samice.Jestesmy ssakami jak by nie bylo czyli zwierzetami ktore ladnie nazywaja siebie ludzmi.Jedyne co nas wyroznia to myślenie i mozliwosc rozwoju.Jednak pewne cechy pozostaja niezmienione i to o nie pytam. Jezeli kogos urazilem swoja wypowiedzia to z gory przepraszam...

Gość gość
nie przepraszaj za to że do tego forum dostęp maja dzieci które nie dojrzały do pewnych tematów. nie naszym obowiązkiem pilnować cudze bachory ani uczyć ich elementarnych pojęć.

Gość gość
Przeprowadzilem na sobie test ;) Przez tydzien chodzilem z zarostem i obserwowalem ile kobiet zwroci na mnie uwage.Dzis sie ogolilem i efekt byl piorunujacy.Odrazu zauwazylem zwiekszone zainteresowanie :) A wiec zarost nie stanowi o meskosci a jak mysle wywoluje u kobiet skojarzenie z niedbaloscia :)

Gość gość
Najbardziej męskie imię to. : Jqdruś.

Gość piątyelement
nie miałam na myśli pijackiego zarostu tylko ładny miesięczny nawet, dobrze przystrzyżony i komponujący się z fryzurą, ale...co kto lubi ja lubię brodaczy ;)