Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do kierowców co zrobić gdy auto sie zepsuje

Polecane posty

Gość gość

na samym środku skrzyżowania? przykładowo jest jeden pas do jazdy na wprost i w prawo a drugi w lewo, auto gaśnie(niech to będzie akumulator) na pasie do skrętu w lewo,obok podwójna ciągła i sznur aut z naprzeciwka.Co wtedy? dzwonic po policje celem chwilowego wstrzymania ruchu,bo inaczej jak go zepcham na pobocze? będzie mandat? Pytam bo jestem świeżym kierowcom,a dzisiaj auto mi samo zgasło,ale odpaliłam na szczęście,nie zgasło bo puściłam sprzęgło czy coś ,stałam na jedynce ze wciśnietym sprzęgłem i czekałąm na zielone,chciałam ruszyc i zonk,zaświeciła sie lampka akumulatora (chyba zawsze wtedy świeci),odpaliłam i pojechałam.chce wiedziec na przyszłosc co wtedy robic gdy nie odpale,do mechanika nie takłatwo sie umówić na juz ,ten dobry pracuje do 17 czyli tak jak ja,muszę wziac wolne i dopiero podjechac ,a z domu do pracy nie mama innnego dojazdu.

Gość gość
gorzej jak konar ma zapłonąć a nie płonie

Gość gość
wspaniała odpowiedz,ty nawet swoim konarem nie kierujesz prawiku bo masz układ kierowniczy czyt mózg zepsuty. Autorze nie wiem,wydaje mi sie że jak masz papiery tj przeglad ważny to dzwonic po policje niech zatrzyma ******* chwilkę,nie powinni dać mandatu bo za co,albo pomoc drogowa? tylko jak ta pomoc tam wjedzie? nawet jak zaparkuje auto obok to i tak muszą go przepchać pod lawete,wiec ruch pasuje na te 5 min zatrzymac.

Gość gość
ale po co policja? normalnie dajesz awaryjne i spychasz

Gość gość
chodziło mi o policje bo policjant ma dwie pałki, jedną służbową a drugą w majtkach własną

Gość gość
jak spychasz skoro z obu stron jeżdzą auta? wpiertalasz sie wprost pod jadące samochody?,na czerwonym też tego nie zrobisz bo jest korek przed światłami.

Gość gość
autorko, ten dobry co pracuje do 17 chyba nie ma problemów z konarem?

Gość gość
dajesz awaryjne na swoim pasie,a na prawym trójkąt,zostawiasz tyle miejsca żeby auto przepchać.

Gość gość
też o tym myślałąm żeby ustawić trójkat na prawym,ale nie wiem jak to prawnie wygląda,bo blokuje wtedy oba pasy.Aż jutro zadzwonie do WrD i zapytam:)

Gość gość
autorko, jak nie znasz przepisów to jak zdałaś egzamin?:D

Gość gość
Możesz też wyciągnąć gaśnicę i je/bnąć z całej pety sobie w łeb. Powinno pomóc zje/bko głupia. A żeby ci to auto ukradli.

Gość gość
01.04 a od kiedy na kursie uczą jak sie zachowywać w ekstemalnych sytuacjach? na kursie nawet nie wolno na autostrade wyjechać.Ja nie pytam kto ma pierszeństwo,ani czy potrzebny kierunek przy pierszeństwie łamanym tylko jak sie zachować w sytuacji której na pewno nie omawiano na żadnych kursach.

Gość gość
01:06, to ja autorka tematu, znam twój numer IP, za obrażanie mnie zadzwoniłam na policję i będą u ciebie

Gość gość
autorko tu sami chorzy na niedopchanie mózgowe,którzy o prawku mogą tylko pomarzyć,najlepiej będzie gdy tak jak pisałaś zadzwonisz do panów z ruchu drogowego i spytasz co w takiej sytuacji robić. A wy niedopchańcy poszukajcie lupi i pęsety i idzcie sobie zwalić.

Gość gość
to ja z 01:18, panów z ruchu drogowego nie interesuje że masz wianuszek

Gość gość
niedopchanie :D ,dziekuję za normalne odpowiedzi,dobrej nocy.jak sobie nie zapomne to napiszę jutro co powiedzieli w WrD .

Gość gość
temat prowo

Gość gość
01:23, to nie zapomnij i życzę Ci erotycznych snów ja z 01:18

Gość gość
to napisz w tym temacie dziewico :D

Gość gość
gość dziś autorko, jak nie znasz przepisów to jak zdałaś egzamin?smiech.gif x to wskaż mistrzu kierownicy autorce odpowiedni przepis regulujący unieruchomienie pojazdu na środku skrzyżowania.Tylko nie te ogólne bo to że skrzyżowanie to nie parking to nawet niedopchani raczej wiedzą,a te szczegółowe,dotyczące zasad postępowania w w/w przypadku,czyli unieruchomieniu pojazdu z przyczyn niezależnych od kierowcy.

Gość gość
01:30 podszyw

Gość gość
podszyw czy nie,ja również czekam na odpowiedz tego mistrzunia.

Gość gość
01:37 podszyw

Gość gość
jak auto sie zepsuje to dziewico baw sie ujem

Gość werk

Mi ostatnio pomogła firma holowanie-zgorzelec.pl mogę ich serdecznie polecić

auto popsulo sie w nocy i żaden inny transport nie chciał podjechać