Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

DLACZEGO LUDZIE GARDZĄ INNYMI LUDŹMI

Polecane posty

Gość gość

dlaczego np. nauczyciel uważa się za lepszego od pracownika produkcji pierogów? przeciez to śmieszne i żałosne zarazem; czyżby z powodu własnych kompleksów ?

Gość gość
czasami ta wyższość jest bardzo urojona jak w podanym przykładzie,ale czasami jak najbardziej realna,jak np.teściowa ostrzega syna lub córkę że się ładują w związek z kimś ze zbyt odmiennego świata i może mieć rację

Gość gość
KOMPLEKSY

Gość gość
z poczucia wyzszosci, potrzeby poczucia sie lepszym od nich, zainponowania innym. NIe wiesz tego? To chyba oczywiste...

Gość gość
U mnie w pracy pełno gów/nażerii w przedziale wiekowym 24-30, która uważa się za przemądrych przechu/jów wielkich i jak mogą tylko wykazać czyjąkolwiek ułomność, niewiedzę czynią to tak żeby z drugiego zrobić skończonego idiotę i tym samym siebie postawić w roli omnibusa, który jest niemal geniuszem. A to ludzie o przeciętnym IQ, owszem wyszczekani, cwani ale bez żadnej zaawansowanej wiedzy fachowej, nie wiadomo jak pogłębionej wiedzy ogólnej, o przebłyskach geniuszu czy jakiegokolwiek talentu nie mówiąc. Zero pokory, zero autorefleksji, zero empatii. Czasem mam ochotę powiedzieć niektórym zarozumialcom co o nich myślę, ale nie chcę stracić tej roboty.