Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zakochałam się i nie wiem, co zrobić.

Polecane posty

Gość gość

Zakochałam się w trzydziestolatku, mimo, że mam zaledwie 24 lata. Jednak nie wiek mnie przeraża, tylko to, jak mogę na siebie zwrócić uwagę. On jest dość mocno skoncentrowany na pracy, wiem, że dużo pracuje. Ja dopiero zaczynam pracę, więc nie zwrócę na siebie uwagi poprzez wiedzę czy doświadczenie. Co powinnam zrobić? Wiem, że jest sam od prawie pięciu lat.

Gość gość
Ale zasiedziały chłop

Gość Wsparcie dla Ciebie
Cześć, Jestem tutaj po to, aby okazać Tobie wsparcie. Wysłuchać Cię, służyć Ci radą oraz obiektywną opinią. Jeśli jest coś o czym chciałbyś porozmawiać, lecz nie masz z kim, bądź masz - ale chciałbyś wygadać się komuś obcemu - zapraszam. Jeśli jest coś czym chciałbyś się pochwalić - zapraszam. Na świecie jest mnóstwo ludzi, którzy potrzebują przyjacielskiego wsparcia, a z jakiegoś powodu go nie otrzymują. Postaram się (choć w wirtualny, ale nie mniej ważny sposób) być Twoim przyjacielem. Korzystając z formularza na facebooku (nazwa: wsparcie dla ciebie) możesz do mnie napisać wiadomość, która oczywiście pozostanie tylko do mojej wiadomości. Chcąc pozostać anonimowym - zapraszam Cię na moją skrzynkę meilową: wsparciedlaciebie@onet.pl. Życzę Tobie miłego dnia i dużo uśmiechu :)

Gość gość
ma mieszkanie i auto. i jest na stanowisku. kocham go co robić?