Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Najlepsza maseczka na świecie !!!

Polecane posty

Gość gość

30 lat, cera z wągrami, zaskórnikami, skłonność do trądziku, pierwsze zmarszczki, partiami sucha i potrzebująca nawilżenia. Tłuści się po pół h. Wszystko spływa. WSZYSTKO. Żadne glinki, domowe sposoby, maseczki za 200 zł z Sephory nie pomagały. Tzn pomagały na krótko. Później długo, długo nic. Później zabiegi w salonach (min mikrodermabrazja - cała seria, żeby nie było). Nadal nic. I w portfelu mniej, bo ile można. Nie wierzyłam w kosmetyki, bo przestały przynosić efekty. Przypadkiem natknęłam się na tą maseczkę (szukałam info o hibiskusie): https://wieczniemloda.com/maseczka-rozana-platki-rozy-sklep-12294 Stosuję już 2 raz na noc i słuchajcie ... NIGDY nie miałam takiej skóry. Nie wiem, może moja cera jakoś reaguje na te płatki kwiatów, może przez lata zapychałam skórę cud kremami na noc, teraz to nieważne. Mąż gdy zobaczył mnie rano stwierdził, że ładnie wyglądam, że chyba się wyspałam, bo jakoś tak jest inaczej niż zwykle. Faktycznie, pory jakby zmniejszone, skóra taka z blaskiem, zaczerwienienia zmniejszone. Skóra się już tak nie tłuści. Nie wiem, co jest w tej maseczce, ale to jakiś cud. Jeśli tak dalej będzie, wypieprzę na zbity pysk te wszystkie kosmetyki, które zagracają mi pół łazienki i które już zaczęły wchodzić do salonu. Wszystkim którzy mają podobną cerę do mojej - polecam tą maseczkę. Skoro dla mnie jest nadzieja,to dla Was też.

Gość gość
Przestań spamować tym wiecznym góóóownem!!! Jedno wielkie OSZUSTWO: na stronie zero regulaminu, zero kontaktu, zero info o składach!!! WON!!!! :O

Gość gość
ja tam lubie maski drogeryjne za pare zl, carbon detox czy silver detox bardzo dobre i w niskiej cenie :)

Gość gość
Ja chodzę na zabiegi do www.klinikabochinska.pl. Za każdym razem jestem bardzo zadowolona z efektów.

Gość gość
wybieram zazwyczaj maski peel off np zielona herbata z bielendy, ladnie pachnie, fajnie nawilża i łatwo się sciąga ;)

Ja do mieszanej cery chwale sobie detoksykujaca maske z bielendy-silver detox. Ma naprawde swietne dzilaanie oczyszczajace, reguluje wydzielane sebum oraz dziala antybakteryjnie. Nawilza i wygladza ceere oraz matuje tam gdzie skora tego potrzebuje

Gość KarinkoGol
Jak dla mnie najlepsze jest to http://ichemia.pl/282,bloto-z-morza-martwego-300g-najel.html używam już bardzo długo i jestem bardzo zadowolona. Po użyciu moja skóra fajnie zregenerowana.