Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów opolskie miastoo

Czemu każdy pisze ze mam wiejską mentalność i pisze ze jestem wsiokiem?

Polecane posty

I pisze ze mam wiejską mentalność i ma mnie za najgorszego idote którego można obrażać poniżać wyzywać i się nad nim pastwic niby co w moim zachowaniu jest nie tak ze każdy pisze ze mam wiejską mentalność i jestem upośledzonym wsiokiem PS co za parszywe wredne i nietolerancyjne społeczeństwo to że mam problemy psychiczne z depresją włącznie i inne tego typu rzeczy i że się lecze to już mnie obrażacie i ponizacie i gnębicie z tego powodu i to świadczy że wy macie wiejską mentalność nie ja bo nie potraficie zrozumieć że są różne choroby i to nie moja wina i nie potraficie tego zaakceptować tylko gardzicie ponizacie i obrażacie takie osoby jak ja PS każdy może zachorować nawet na choroby psychiczne nawet wy i co wtedy?

Up

Gość gość
bo to prawda a teraz żegnam ozięble

Gość gość
nazwałem cie,wsiokiem bo jestes marudny i bredzisz,domyslam sie ze jestes rąbniety w czolo i masz rente na glowe,nieprzejmuj sie to sie zdarza:-P

13:38 zrozum że nawet ty możesz zachorować na chorobę psychiczną i się leczyć co ja tobie takiego zrobiłem że tak mnie nienawidzisz co? Spójrz lepiej na siebie twoją pogardą do mnie i hejtem sam udowadniasz że to ty jesteś wsiokiem nie ja PS nawet się do tego co ja napisałem nie Potrafisz odnieść idioto

PS i żadnej renty na głowę nie mam i nigdy nie będę mieć i takich słów jak rąbnięty się nie używa

Gość gość
jezu, jak ty chłopie przynudzasz :o

Gość gość
wieśniak