Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawdopodobnie chora psychicznie siostra

Polecane posty

Gość gość

Moja siostra prawdopodobnie jest chora psychicznie. Od kilku miesięcy zachowuje się inaczej niż zwykle. Jest zamknięta w sobie, bez życia. Zawsze było na odwrót. Była pełna energii, wygadana... W dodatku wyznała mi, że ma natrectwa na temat szatana od kilku lat :o. Zdziwiło mnie to wszystko naprawdę... Ona zawsze była raczej wierząca, w domu się dużo modliła, no może czasem nie poszła do Kościoła. A teraz bum, twierdzi że zawarła cyrograf bo grała w jakąś grę i pomyślała że sprzeda za coś duszę diabłu i to się stało... Ja jej w to zbyt nie wierzę bo uważam, że to kwestia choroby psychicznej dziedzicznej po matce... (przez nią i ja prawie zwariowałam) Chciałabym jakoś jej pomóc, ale obawiam się, że samo danie leków nie pomoże... *do tego dowiedziałam się że pomocy na ten temat szukała pomocy w necie no ja nie mogę....... Doradzcie coś... P.S. Ja naprawdę nic wcześniej nic nie wiedziałam... Od 3 lat tu nie mieszkam, jednak w ostatnim czasie odwiedzałam rodzinę i zobaczyłam jej zmianę...

Gość KsioncChrabonszcz
Może potrzeba jej dobrego dymanka aby hormony wróciły do normy?

Gość gość
Może skonsultować się z księdzem jakimś takim w porządku. Albo jakaś w porządku katechetka? Mi kiedyś właśnie pomogła katechetka. Może nie był to tak poważne jak Twoje ale też sprawy duchowe.

Gość gość
Czy ja wuem... Można spróbować... Może faktycznie jest tak, że się mylę, ale nie sądzę...

Gość gość
Ile lat ma siostra? Mama z nią mieszka? Czy inne domownicy zauważyli jakąś zmianę u siostry?

Gość gość
Ksionc juź c***ałka wychodzi do egzorcyzmów . Egzorcyzmy w łóżku .

Gość gość
ksionc ty k*****ee