Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 70 lat i marzę o młodszej

Polecane posty

Gość gość

Jestem zadbanym akademikiem i marzę o przyjażni z kobietą która ma 45 do 55 lat.

Gość gość
Czekam na oferty zadbanych kobiet.

Gość gość
Podałeś zły przedział wiekowy. Jeśli młodsza to min.55 - ale nawet to jest mało realne. Raczej 65 -75 . Średnia wieku mężczyzny to ok. 71 lat, kobiet 79,7 lat. Wnioski wyciągnij sam.

Gość gość
Ale oczywiście każdy ma prawo do marzeń :)

Gość gość
Jestem cudzoziemcem i mieszkam chwilowo w Polsce. Nie mam polskiej mentalności. W moim kraju faceci osiągają przeciętnie 79 lat. Uzdrawiam się sam, siłą umysłu. Praktykuję Uzdrowienie Kwantowe i Reiki. Moje życie zakończy się dopiero za co najmniej 20 lat. Szukam kobiety od 45 do 55 lat zadbanej i naturalnej.

Gość gość
ciasnej?

Gość gość
17.43 to nie ja.

Gość gość
Szczęść Boże i błogosławię Twoją długowieczność. Oby Ci ta młodsza o 20lat nie musiała podcierać i podmywać pupy.

Gość gość
pomarzyc zawsze możesz :-)

Gość gość
Ja nie marzę, jestem realistą. Szukam takiej kobiety na wycieczkę albo na jednorazowy urlop, lubiąca przygód.

Gość gość
ja lubie mlodszych

Gość gość
Jako cudzoziemiec zbyt ładnie piszesz po polsku. Poza tym nie jesteś BOGIEM, aby stwierdzić kiedy umrzesz. Bo możesz odejść do lepszego świata w wieku 110 lat, albo jutro. Ale to nie Ty decydujesz o tym. Co do kobiety - próbuj oczywiście, ale nie bądź rozczarowany. Ja mam 40 lat i dla mnie 70 -letni człowiek jest jak ojciec, choćby nie wiem jak bardzo był zadbany. Nie szukam teraz nikogo, żeby nie było.

Gość gość
Zgadzam się z Tobą, że to Bóg decyduje kiedy umrę. Może być i jutro gdyby Miłosierny Bóg zmienił swoje zdanie. Zajmuję się Parapsychologią i wiem jak to robić. Mam dobry kontakt z tamtym światem. Suche eine liebe und atraktive Frau, abenteuerlustig, im Alter von 45 bis 55 Jahren. Für gemeinsame Reise oder Urlaub.

Gość gość
Autorze odezwij się