Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile par bluz bluzek leginsów itp mają wasze dzieci ?

Polecane posty

Gość gość

Ja zabieram się do liczenia ☺bo nie wiem czy powinnam dokupić czy mąż ma rację ze przesadzam.

Gość gość
4latka: z 5 par cieplejszych legginsów z 7 zwykłych cienkich 2 pary dżinsów 3 pary dresów Bluzek z długim rękawem ma z 10. Z krótkim trochę więcej. Powiem szczerze, że 1/3 z tych spodni nie nosi, ale babcie namiętnie kupują. 13latka: 2 pary dżinsów 4 pary jegginsów 4 pary legginsów 1 para dresów. Bluzek z długim rękawem nie cierpi, ma ze 2, za to krótkie rękawki królują, ma kilkanaście. Nosi wszystko.

Gość gość
A powiedz gdzie kupujesz cieplejsze legginsy ? Bo ja jeszcze nigdzie nie widislam

Gość gość
Córka 8 lat: 4 pary jeansów. 6 par legginsów 2 pary dresów (w dresach chodzi tylko w domu) 15 bluzek z długim rękawem 15-20 bluzek z krótkim rękawem 10 bluz/swetrów 10 sukienek jesienno-zimowych 12 sukienek letnich 8 spódniczek 6 par spodenek krótkich 2 kurtki przejściowe + 1 płaszczyk 4 kurtki zimowe x Syn 11 lat 8 pary jeansów 6 par spodni dresowych 20 bluzek z krótkim rękawem 22 bluzki z długim rękawem 18 bluz/swetrów 12 par spodenek krótkich 3 kurtki przejściowe 2 zimowe x Tak to wygląda na dzień dzisiejszy. Jestem na świeżo bo wczoraj sprzątałam ich szafki. Na swoje usprawiedliwienie powiem, że w ogóle nie kupuję im ubrań bo moja mama, która mieszka za granicą śle mi ubrania dziecięce paczkami kilka razy w roku. Dzieciom kupuję tylko majtki i skarpetki. Często jak robię porządki w szafce, by oddać za małe ciuchy to część jest jeszcze z metkami.

Gość gość
10 54 to ja z chęcią odkupie za małe ubranka dla dziewczynki. Moja rozmiar ma 122 128. A po co wam aż 4 kortki zimowe

Gość gość
Gościu, cieplejsze legginsy np kupuję w H&M, kosztują zazwyczaj 29zł za parę ale są bdb jakościowo, nie ścierają się szybko i są bardzo porządne. Są też w Smyku.

Gość gość
Chwalisz się czy zalisz?

Gość Cleo1976
Tyle, ile potrzeba!:)

Gość gość
u mnie też jest tego trochę, ale wiadomo jak to jest z dzieciakami. ostatnio znowu zamawiałam nowe ubranka na Psoty.com ale je akurat mogę prać i prać, przynajmniej wiem, że nic się z nimi nie dzieje

Gość gość
corka 21 lat , jak sie przed wakacjami wyprowadzala to 3 czarne wory ciuchow wyniosla , dwa wory jeszcze leza w pokoju , wiec od cholery tego ma

Gość gość
Moja siedmiolatka ma wszystkiego dużo, a prawda jest taka, że na okrągło chod******ilku ulubionych ciuchach.

Gość gość
Jestem w szoku, widzę, że moje dwie córki mają mega dużo ubrań. 5 par dżinsów? 2 kurtki? 15 bluzek? Wydaje mi się, że to bardzo mało. W czym tu wybierać?

Gość gość
moja tez ma pelno ubran. 8 latka. zdarza sie tak ze nie zdarzy zniszczycajuztrzeba odlozyc bo za male.