Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja kolezanka nie chce przyjsc na moj slub.

Polecane posty

Gość gość

Mam kolezanke z technikum znamy sie juz klupe lat, siedzialysmy w jednej lawce szkolenej. Byl czas ze bylysmy ze soba sklocone i ze sobe nie rozmawialysmy, ale pewnego razu spotkalysmy sie u lekarza i to ona mnie pierwsza rozpoznala, to bylo spotkanie po kilkunastu latach od lat szkolnych, porozmawialysmy, pogodzilysmy sie i wymienily numerem tel.Zaprosila mnie do siebie do domu na kawe,wiec do niej poszlam no i bez przerwy sie chwalila przedemna ze chodzi co chwile do galerii, ze klupuje sobie co chwile i dziecku rzeczy ze czesto chodzi do kosmetyczki fryzjera.No jak widac po niej bylo jest zadbana elegancka pomyslalam ze zaprosze ja na moj slub,bo dlugo ze soba rozmawialysmy na telefonie no i chodzilam do niej na kawe a ona mi dzis oddzwania ze nie przyjdzie na slub, bo ze ma problemy finansowe.Nie wierze w te jej problemy finansowe ,bo chodzi czesto do kosmetyczki ,fryzjera ,klupuje co chwile ciuchy i ma na to kase .Jest bardziej zadbana odemnie, a tu sie dupa wypiela na moj slub, ze nie ma kasy. Co ja mam o tym myslec, nie chce jej sie przyjsc z jakiego powodu, bo nie wierze ze to jej problemy finansowe sa tego przyczyna?

Gość gość
Hallo

Gość gość
Nie chce przyjść i już, chciała Ci tylko pokazać, że jej się powodzi.