Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy można być twardym i jednocześnie uczuciowym?

Polecane posty

Gość gość

Mam 21 lat i pewien problem. Jestem niepoprawnym romantykiem. Nie jestem kochliwy ale jak się zakocham to koniec ze mną, myślę o tej osobie itd. Bardziej zależy mi na uczuciach niż na seksie. Będąc na wymianie we Włoszech postanowiłem napisać list do swojej dziewczyny ćwiczę kaligrafię zadbałem o szczegóły wyperfumowałem chyba z 10 razy redagowałem przepisywałem itd. Teraz okazuje się że jej przyjaciółki z którymi mieszka przeczytały ten list śmieją się z tego powodu ze mnie, jedna zapytała się mnie czy "płaczę jak *****m" :( Czy uważacie, że facet może być jednocześnie uważany za silnego i uczuciowego romantyka? Dodam, że nie boję się pobrudzić sobie rąk, pogrzebać coś w silniku ani przyłożyć komuś kto sobie na to zasłużył.

Gość gość
Ożeń się ze mną proszę :D

Gość gość
Haha dobry tekst tych koleżanek można być twardym ale ty nie jesteś, przesadzasz i każda sie toba znudzi, one tego nie lubia jak już to na chwilę

Gość gość
22:38 co to znaczy być według Ciebie twardym?

Gość gość
nie warto byc dobrym.

Gość gośćonaaa
a co myślisz o niuniach które czytają listy adresowane nie do nich i obśmiewają autora? przecież to prymitywne dziewuchy ,kompletne dno ,można być twardym i uczuciowym,ale dam ci radę nigdy nie bądź miękki wobec złej kobiety ,dobrze ją poznaj i niech zasłuży na zaufanie ,a nie że zakochujesz się w ciemno a potem jakaś cie podepcze ,więc nie rozdawaj miękkich rzeczy bez rozpoznania dobrego

Gość gość
Nie być potulnym pieskiem i nie okazywac za bardzo ze ci zależy ale oczywiście szanować

Gość gość
Mozna, ale ty nie jestea bo sie przejmujesz