Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pomóżcie bo nie wytrzymam

Polecane posty

Gość gość

Siostra wziela psy dwa, jeden wielki drugi mniejszy, wyprowadziła sie z psami wyjdzie raz dziennie albo rzadziej a daje im od groma żarcia psy codziennie pierdzą, kilka razy zdarzylo sie że nasrały na rzadko, mieszkamy w jednym ciasnym pokoju ja i matka z psami uwiazanymi bo by obesrały cale mieszkanie. Wychodzimy z nimi chociaż mamy tego dość nie raz wyjdziemy o 22 a ten wiekszy i tak sie zesra jeszcze w domu na rzadko!! No k****a sxlag mnie trafia. Jak można miec 23 lata i być tak nieodpowiedzialnym? Jeszcze moja matka która na wszystko jej pozwala i nie umie tego rozwiązać.

Gość gość
oddać te psy w peezdu, mało was tam mieszka, na hooj te psy jeszcze, oddać komuś kto ma lepsze warunki dla psów i się nimi zajmie, bo co psy winne

Gość gość
No, ale jak ci pomoc, z psami trzeba wychodzic kilka razy dziennie

Gość gość
Właśnie nasral k****ica mnie strzelila musialam sprzątać a mnie do rzygania zbiera moja p*****lnieta matka jeszcze mi pyskuje a to mnie doprowadza do takiej wściekłości ze moge zabic.. nie wytrzymam tego

Gość gość
Jutro zamierzam jej powiedzieć zeby s*******ala z tym psem może sie do mnie nie odzywac mam to w d***e ale wiecej tego nie wytrzymam jest zimno a okna nie można zamknąć bo śmierdzi jak w chlewie