Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Sąsiedzi zlozyli na mnie skarge że sie dre w domu

Polecane posty

Gość gość

J****e kable. Kloce sie z matka bo chla

Gość gość
Ciekawe czy ty bys wytrzymala z taką psychopatką w jednym pokoju

Gość gość
Nie stac mnie nam obojgu naleza sie prawa do tego mieszkania. Jak zwykle k***a moja wina a ja mam nerwice przez nią i nie kontroluje tego

Gość gość
A co oni mi moga zrobić? Dodatkowo psy ktore sraja w mieszkaniu i nie sa moje albo ciągle skomlą ochujec od tego można. Ze mną jest wszystko ok bo jak dluzszy czas nie mieliśmy kontaktu to bylem oazą spokoju. To środowisko na mnie tak działa

to wyprowadź się na moment, do rodziy,m znajomych, ochłoń i zacznij potem walczyć z matką o to co Ci się należy.

Gość gość
akutorze kim jestes?ktoryum z naszych kafeteryjnych fajfusów?:) przemek?biceps,przegryw?czy cwaniak? Tobie to sie nalezy miesjcówka pod mostem...skoro nie jetses męzem wlascicielki-swojej starej tylko bahorem. I to nie dopalcasz jeszcze to rachunkow...Powinna cię mama wymeldowac.Jak drzesz na nią ryja. Idz do ronboty i won na swoje...Mamie si epokoj nalezy. i niech wam naslą MOPS,opieke spoelczną i zalozą niebieską kartę.Brawo sasiedzi!!!nie mozna byc obojtenym:)

Gość gość
Debilu nie jestem zadnym z tych to ja place z bratem po polowie a ona sie groszem nie dołożyla. Mieszkanie jest z gminy i mam w papierach ze mam do miego prawo.

Gość gość
co ci moze zrobić policja??:) juz tluamczę. 1.zalozą niebieska kartę-bedziesz mial wizyty pana dzielnicowego co 2 tygodnie i bedzie sie mama spowiadiadac czy synek jest cacy czy beee... 2.byc moze naslą ci Opieke spoleczną gdyz uznaja ze jestescie neizradni zyciowo albo jakiego negocjatora ci przyslą...psychologa spoelcznego.:) 3.Napewno zrobią wywiad srodowiskowy i beda pytac co miesiac 5 sasiadów co widzą i co slysza... 4.Jak sie mamusia w****i to cię poda do sadu o alimenty albo o znecanie sie psychiczne...za to mozna beknąc. 5. W elstremalnej sytuacji jak masz nerwice czy coś zmusza cie siłą do leczenia szpitalnego... Przyszyją ci łatkę wariata-frustrata i bedziesz skonczony. Mało????:)

Gość gość
Że co? Haha przecież to ona pije i prowokuje awantury, to ona sie nade mna znecala od dziecka, to ona ma najmlodsze dziecko w domu dziecka

Gość cwaniak84
broken i jej "złote rady"... ja pier/dole... chyba tylko ja jako jeden z nielicznych tu Cię rozumiem autorko i twoją sytuację oraz to że to ty jesteś ofiarą a matka oprawcą... jesteście okropni... to tak jakbyście ofiarze gwałtu wmawiali że to jej wina...

Gość gość
To nie przypadek ze moja siostra i brat tak samo sa agresywni dla matki my wzajemnie mamy poprawne relacje a z nia rozmowa czesto sie konczy krzykiem i wulgaryzmami. Yeraz sie do mnie d******i bo brat cale dnie pracuje wiec nie ma kieedy sie z nia klocic a siostra sie wyprowadzila ale jak przychodzi to tez sie drze na nia nawet gorzej ode mnie.

Gość gość
Jeszcze k***a mi obrabia d**e do ludzi a siostrzyczke która ja wyzywa chwali. Jak ja tej starej k***y nienawidze

Gość gość
I dobrze patologie trzeba tępić

Gość gość
Mogłeś wzywać pały za każdym razem kiedy zaczynała swoje jazdy. Nie jest za późno, masz nauczkę, dzwoń na policję kiedy tylko to możliwe, to ty będziesz miał w ręku dowody nie ona. Matka może dostać sądowy nakaz kuracji odwykowej, problem tylko w tym że musi wyrazić zgodę bo u nas przymusu nie ma,ale może się chociaż wystraszy. W każdej gminie jest wydział walki z alkoholizmem i każdy członek rodziny może złożyć stosowny wniosek i będzie on rozpatrzony zawsze na korzyść zgłaszających. Jeśli nie spróbujesz wykorzystać tej szansy to z matką będzie tylko gorzej i awantury zniszczą ci zdrowie. Idź do urzędu miasta,tam udzielą ci wszelkich informacji, naprawdę warto spróbować i zawalczyć bo jest o co.

Gość gość
Chce sie wyprowadzić ona sie nie zmieni. Trudno bede przeznaczac polowe pensji na pokoj ale znormalnieje, zerwe kontakty i tyle.

Gość gość
nic ci nie zrobia

Gość gość
Kurwa nie wytrzymam znowu zaczyna noc jest ja nie moge spac przy telewizorze a ona rozgłasza ma w d***e to że musze o szostej wstać i mnie wyzywa ja wybucham i znowu nie ma k***a spokoju

Gość gość
znajdz prace i wynajmij pokój i odetchniesz

Gość gość
15:40 Ja już mam zniszczone zdrowie. Nie raz ciężko chorowalem a ona sie tylko.nabijala ze nic mi nie jest , a to bylo poważne. Tak naprawdę jestem sierota bo jej matka nie można nazwac a ojciec zmarl mlodo. Nie zalatwie tego co mam zalatwic bo nie wstane, mam takie nerwy teraz ze do 6 nie zasne. Z tym człowiekiem sie nie da rpzmawiac nic nie dociera do jej łba, z nami sie kloci, z chlopem sie kloci a nie raz i.z obcymi na ulicy.