Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość krala 1234

wymuszone jazdy do rodziców na porod

Polecane posty

Gość krala 1234

Dubluję z ogólnego, bo tam temat tutalnie zlali. Mąż mi ostatnio tak truje, że aż odechciewa się mieć z nim jakiekolwiek dzieci :/ Aż żałuję, że w ogóle zaszłam z nim w ciążę, bo już mi urządza chore atrakcje. Po pierwsze - stwierdził, że on za bardzo się stresuje całą poporodową. No i przecież on będzie sikał ze strachu, więc oczekuję, że JA albo na poród i kilka tygodni po przeniosę się bądź do moich, bądź do jego rodziców. A ja chcę po prostu posiedzieć z nim SAMA z dzieckiem, we własnym mieszkaniu, ze wszystkimi rzeczami, które są przygotowane dla dziecka :/ No nie wyobrażam sobie, że tuż przed porodem jak rumun będę tłuc się dziesięć godzin autobusem lub lecieć samolotem za granicę, bo tam mieszkają moi rodzice. Ale to przecież on żyje w wiecznej nerwicy, biedny :/// I jeszcze to ja ta zła, bo on wiecznie żyje w stresie, a ja się jeszcze nie potrafię przystosować. Jeszcze mam siedzieć na mieszkaniu może z jego rodzicami i bratem??? Jak przekonać męża, że zwyczajnie nie chcę spędzić tego czasu z innymi ludźmi???

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować