Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czemu Francuzki sa ladniejsze od Polek?

Polecane posty

Gość gość

Ktos mi wyjasni?

Gość gość
Czemu? Bo w doopie nie ma dżemu :D

Gość gość
A dlaczego kwadrat pachnie czerwienią?

Gość gość
gość dziś może jest świeczką zapachową :)

Gość gość
No mają klasę, nie wygladają sztucznie i dbają o osobowość, zachowanie i intelekt. Polki się ograniczają do wygladu, dlatego po 40 wygladają jak stare rury

Gość gość
Francuzki nawet majac 60 lat sa elegancke i zadbane a Polki? :(

Gość gość
Polki cierpia na megalomanie wynikająca z wewnętrznej pustki. Są głośne, hałaśliwe, ubierają się krzykliwie żeby się rzucać w oczy. Farncuzka co tydzień jest w teatrze, muzeum albo w kinie i czyta jedną książkę na tydzień.

Gość gość
W sprawie seksu nie ma lepszych kobiet niż Francuzki. Polki przy nich nawet stanąć nie mogą.

Gość gość
Francuzki to sa kobiety z klasa, szykiem, smakiem. Oczytane inteligente i pewne siebie. A Polki szare zahukane myszki :(

Gość gość
France należy (a raczej należała) do krajów o dosyć wysokim statusie materialnym, a więc Francuzów zaliczaliśmy do ludzi bogatych.. Co za tym idzie, kobiety mogły pozwolić sobie na dbanie o własny wygląd za praktycznie każdą cenę, poza tym, z tego co kojarzę już lata lata temu bardzo popularnym wśród rodzin francuskich był model: rodzice+ dziecko (góra dwoje) +niania ;) Francuzki nawet piersią nie chcą karmić tylko od razu mleko do butelki i niańka w obroty.. Stąd mają czas i na siłownię, pieniądze na dietetyka, kosmetyczkę i schopping, a i wolną chwilę na poczytanie lektury i obecność na którymś z kolei wernisażu..bo tak wypada..;) Polki natomiast studiują, pracują, załatwiają rodzinne sprawy i same wychowują własne dzieci.. na Polki nie ma mocnych ;) :)

w ogóle jak można było tak tema zacząć ??? haha bo jak mają 60 lat to są eleganckie.... kobieta która się szanuje zawsze jest elegancka jeśli oczywiście znamy znaczenie tego słowa,ale musimy wziąć pod uwagę, że kobiety w dzisiejszych czasach pracują tak i my mężczyźni zresztą nie ma to znaczenia bo kobieta wychowująca dzieci (tak jak w przypadku mojej żony) też musi się napracować że by nasze dzieci wychować, a co za tym idzie?? a właśnie to że większość kobiet nie ma czasu na to że by myśleć o sobie i od tego mają nas.. powiem Ci na moim przykładzie że pewnego dnia też zauważyłem jak moja żona przestała kompletnie interesować się swoim wyglądem,więc postarałem się o to by zaczęła o siebie dbać ja też lubię jak kobieta jest elegancka i nieprzesadnie wyeksponowana więc zabrałem Ją pewnego dnia na zakupy, teraz już wie jaki gust mi odpowiada zawsze się dla mnie wystroi a zwłaszcza dla samej siebie.. dlaczego Francuzki są ładniejsze od Polek ? moim zdaniem odpowiedź jest taka że "nie są " tylko po prostu prowadzą szczęśliwie życie ,znają swoją wartość a partnerzy to pielęgnują