Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego ludzie z krzywymi zębami nie noszą aparatu ortodontycznego?

Polecane posty

Gość gość

nie potrafię tego pojąć, żeby w tych czasach nie założyć aparatu, dbać o uzębienie, które jest naszą wizytówką

Gość gość
Bo ich nie stac albo nie dostrzegaja wagi problemu, ze kiedys nie beda im sie trzymaly 3-cie zeby.

Gość gość
Jak moze na takie coś człowieka nie stać? to nie są jakieś miliony, wstyd normalnie. Na chlanie, papieroski, pierdółki do domu i 10 parę butów stać buahahaha, a na aparat na zęby nie stać, ograniczeni ludzie, żeby żałować kasy na zdrowie i schludny wygląd.

Gość gość
2 tyś kosztuje aparat !!! Mam 2 dzieci i do wydania 4 tyś !!!myślisz że ludzie srają pieniędzmi???

Gość gość
bo wole mieć 10 par butów niż męczyć się z tym goovnem w gębie przez 2 czy więcej lat, chodzić z poranionymi wargami, bawić się w czyszczenie specjalnymi wyciorami, wydać w chooy kasy, a po kilku latach obserwować jak zęby wracają do swojego NATURALNEGO położenia. Tyle w temacie. To może pomóc dzieciakom, u dorosłych goovno daje na dłuższą metę

Gość gość
bo drogi, bzrydki i niewygodny, a zęby byle byly umyte i nie smierdziały, chyba,ze ktos ma tragicznie krzywe.

Gość gość
Ja lubie swoje krzywe zęby, dodają mi uroku, mężczyznom się podobają. Przyswyczaiłam się do mojej twarzy nie chce jej za bardzo zmieniać Tak samo jak nie zrobię sobie nigdy operacji plastycznej.