Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W JAKICH SKLEPACH MAJĄ JEZCZE LAPTOPY?

Polecane posty

Gość gość

chce kupić jakiegoś laptopa do 3000zł i oglądam różne sklepy i patrze w którym będą mieli najlepszy sprzęt za te pieniądze póki co obejrzałem lapki w media expert, na x-kom i w euro rtv agd, jeszcze zaraz obejrze w media markt, ale jakie jeszcze sklepy mają laptopy? mógłbym na allegro zobaczyć ale tam to mają jakoś dziwnie podejrzanie tanie te komputery, pewnie jakieś używki albo regenerowane albo zwroty i wciskają ludziom że niby nowe

Gość gość
Sprawdź w porównywarkach cenowych konkretny model laptopa który Cię interesuje i będziesz wiedział gdzie jest najtaniej.

Gość gość
na komputroniku jeszcze sprawdź

Gość gość
ale mnie nie interesuje konkretny model po prostu ustawiam sobie w parametrach że do 3000zł, że ma mieć minimum 8gb ramu, matryca matowa i potem po prostu układam je od najdroższych i sprawdzam jakie są procesory itp chodzi mi o to by w każdym sklepie zobaczyć jaki najlepszy komp idzie dostać do 3000zł bo już np. widzę sporą różnice w sprzęcie między media expert a x-kom, za te same pieniądze można dostać lepsze procki w x-kom i nawet dyski ssd

Gość gość
Jak już znalazłeś laptopa na xcom to wpisz jego nazwę do wyszukiwarki cenowej. Jeżeli się pojawi tam sklep gdzie jest taniej niż w xcom to jest szansa że mają tam lepszego laptopa mieszczącego się w cenie 3000 zł.

Gość gość
W X-Komie mają lapy z jakiejś dziwnej dystrybucji, nieerupejskiej. Poczytaj na forach. Oczywiście to nie przekreśla zakupu, ważne, żeby być świadomym. No i sprzęt z polskiej dystrybucji też mają.

Gość gość
o wszystkim kazdym sklepie, każdym modelu laptopa ludzie piszą różnie, częśc jest na plus, częśc na minus jak np. kiedyś o moim telefonie zacząłem w necie czytać opinie to sie przeżegnałem :D gdybym miał czytać opinie i podjąć decyzje o kupnie tego telefonu to bym go nigdy nie kupił i powiedziałbym że to totalny szmelc, ale kupiłem bez żadnych opinii i nie mam z nim żadnych problemów i jest dla mnie super telefonem spełniąjcym w pełni moje oczekiwania, a ludzie wypisywali co to im sie nie dzieje z tym telefonem, wyzywali, co chwile jakieś problemy usterki, ja nigdy niczego takiego nie miałem. Tak to jest czytać opinie...

Gość gość
no dzięki za linka, ale musze przyznać że słabe jest to zestawienie 90% kompów tam wybranych ma dyski hdd, a mnie interesuje ssd

Gość gość
I co z tego że są tylko HDD? Zawsze można kupić oddzielnie dysk SSD go tam włożyć. SSD będzie na system a HDD na dane.

Gość gość
taa nie dość że kupuje kompa ze sklepu to jeszcze bede sie bawić w dopłacanie dokupowanie i może jeszcze potem latać do jakiegoś specja znów mu płacić by mi to zrobił, bo sam sobie tego nie zrobie chce kompletny zestaw kupić a nie jakieś zabawy, gdybym chciał sie bawić w składanie to bym sobie stacjonarke złożył

Gość gość
Wymiana dysku to kwestia odkręcenia kilku śrubek więc nie przesadzaj z tym fachowcem.

Gość Tymoteusz1
Dla niektórych jest to jednak duże wyzwanie i nie ma co się dziwić. Nie każdy jest złotą rączką ;) W temacie komputerów, ja na pewno mogę Wam polecić skorzystanie z poradnika http://gameplatform.pl/jaki-komputer-do-wiedzmina-3-wymagania-minimalne-i-zalecane/ z którego dowiecie się więcej na temat poszczególnych sprzętów. To na pewno znacznie Wam pomoże w wyborze.

Gość gość
Mam dwa laptopy. Jeden nowy, drugi poleasingowy i żałuję, że postawiłem na nowego laptopa, bo zwyczajnie przepłaciłem. Nigdy tak naprawdę nie wiesz, czy sprzedawca dotrzyma warunków gwarancji. Używany laptop mam od Computer – Alliance z Warszawy. To jedna z najlepiej ocenianych tego typu marek na FB. Wiem, bo wiele sprawdzałem. Idziesz do konsultanta, mówisz o oczekiwaniach, dostajesz przykładowe konfiguracje, ocenę jakości, system zainstalowany, laptopa gotowego do działania natychmiast po zakupie. To jest to, a ceny śmiesznie niskie za podstawowe parametry. Na promocjach zdarzają się perełki. Jak jeszcze się nie zdecydowałeś to zacznij obserwować ich dział z aukcjami. Gwarantuję, że nie przepłacisz.

Gość gość
Idź na miasto, połaź po sklepach i posprawdzaj, ale problem.